Přechod z endora.cz na wedos.cz

Tak bohužel od února 2013 již nestačil pro můj web webhosting na endora.cz, přesněji varianta PLUS. Přesněji omezení velikosti databáze na 60MB. Přechod na variantu MEGA (150MB) jsem viděl jako dočasné řešení, navíc WEDOS má za lepší cenu velikost databáze 1GB. Nebylo co řešit. Na přechod jsem se dostal až dnes..:-) Přechod byl docela bezproblémový. Zaplatil jsem webhosting NoLimit, změnil DNS servery na wedos.  Protože používám na správu mailu domény kornel.cz gmail, tak jsem změnil MX záznamy (jako jsem je měl na endoře) a vytvořil subdoménu pro lepši přístup ke schránce, překopíroval obsah svého webu, včetně databáze. Bohužel databáze mého počítadla návštěvnosti webu (PIWIK)  byla nefunkční(díky ní jsem překročil limit a nedal se přidávat obsah atd..). Oprava byla jednoduchá. Nainstaloval jsem počítadlo znovu a při instalaci jsem dal zachovat stávající tabulky. Hotovo..:-) A když už tu máme tu změnu, začnu se zase svému webu věnovat.. Doufám..:-)The post Přechod z endora.cz na wedos.cz first appeared on kornel.cz :. - Vladimír Čížek.

projít na článek

Do Pásma Gazy začala proudit humanitární pomoc přes hraniční přechod Kerem Šalom

Do Pásma Gazy začala v neděli proudit humanitární pomoc přes hraniční přechod Kerem Šalom. Informovala o tom agentura AFP s odvoláním na egyptská média.

projít na článek

Jak si užít přechod do stáří

Ubránit se balastu a umět i v nejbanálnějším úkonu najít osobní uspokojení

projít na článek

I muži mají svůj přechod

Také silnější pohlaví čeká kolem padesátky hormonální revoluce

projít na článek

Přechod bouřky přes Sydney

Kraťoučký, ale opravdu šikovně zachycený časosběr bouřky v australském Sydney.

projít na článek

Jaký set-top-box na DVB-T2?

Jaký set-top-box na DVB-T2? Mám dvě televize, obě DVB-T a klasické antény. Brzy bude přechod na DVB-T2, proto chci k oběma televizím pořídit nový set-top-box. Jakým mám set-top-box pořídit? Preferuji samozřejmě co nejlevnější řešení.Otázku vložil: Šindela

projít na článek