Před exekucí se nikde neschováte

Trápí vás starosti s financemi a nevíte, jak na ně? Obáváte se exekuce a nechcete nechat dojít své problémy tak daleko? Pak hlavně nedělejte mrtvého brouka. Strkat hlavu do písku a utíkat před exekucí je vždy to nejhorší a pak vám zůstanou jen vlhké oči od pláče.

projít na článek

Exekuce řešte co nejdříve, neutečete před nimi

Našli jste v poštovní schránce dopis s modrým pruhem, ale Vy ho nechcete ani číst natož řešit? Opravdu neděláte dobře, jen si tím uškodíte. Pokud je dopis od exekutora nebo od soudu kvůli exekuci, pak věřte, že před tím se neschováte.

projít na článek

Počet exekucí v pololetí roku 2013 klesl o třetinu

Exekutorská komora uvedla informaci, že exekucí v České republice výrazně ubývá. Oproti loňskému roku v porovnání s prvním pololetím je pokles o více než 30 procent. Je sice pravdou, z kraje loňského roku výrazně stoupl počet exekucí ještě před snížením a

projít na článek

Sehnat práci s exekucí může být problém

Mnoho zaměstnavatelů, kteří se před nástupem nového pracovníka dozví, že ten má exekuci na plat, tak jej ani nezaměstnají. Je pro ně prý „příliš drahý“.

projít na článek

Internetem se šíří zavirovaný podvodný email o exekuci

Český bezpečnostní tým CSIRT (Computer Security Incident Response Team) varuje před zprávou, která vypadá jako k výzva zaplacení dluhu před exekucí. Je to podvodný e-mail, v jehož příloze se skrývá virus.

projít na článek

Muži rozesílali falešné upomínky exekuce

Přišla Vám upomínka o exekuci a přitom jste si jisti, že nikomu a nikde nic nedlužíte?

projít na článek