Před námi je pět podzimních koncertů

V brzké době se vydáme do Brna (sobota 31.10. , Stará pekárna , 20:00), do Zbraslavi u Brna (neděle 1.11. , Kulturní dům, 17:00), do Kroměříže (pondělí 2.11. , Starý pivovar , 19:00) a do Znojma (úterý 3.11. , Na Věčnosti , 20:00). Jedeme v plné sestavě, tedy včetně Alice , která po rodinné dovolené už zase začíná být opatrně mobilní. Podzimní koncertní šňůrku končíme v Praze v sobotu 7.11. v Kaštanu . Budeme hrát písně z Noci ozvěn, ale také další kousky, které jste v podání Alice zatím neslyšeli.

projít na článek

Podzim 2010

Podzim 2010 Léto je za námi a začal podzim, čas sklizně podzimních plodů.

projít na článek

Přesunutí koncertu Hudební archeologie 26

Milí přátelé, příznivci Hudební archeologie v Mikulčicích. Je nám moc líto, ale doba nám stále nepřeje. Kvůli následkům tornádové pohromy jsme nuceni přesunout koncert Ivy Bittové a s ním i celou Hudební archeologii 26. Hledáme nový, podzimní termín ko

projít na článek

Adventní finiš Kantorů

Od nadcházejícího týdne bude naše šňůra adventních koncertů finišovat: V pátek 16. prosince se s námi můžete v Hankově domě ve Dvoře Králové nad Labem setkat od 13.00 a od 15.30 hodin na Adventním jarmarku. Sobotní podvečer (17. 12. od 17 hodin) str

projít na článek

Video z koncertu k 25. narozeninám Majerovek

Krátký sestřih videozáznamu z výročního koncertu (3.11. v Malostranské besedě) vznikl dílem pana Václava Peterky, kterému srdečně děkujeme! Patrně Vám ze stejného zdroje budeme moci postupem času nabídnout i další videa.

projít na článek

Reportáž a fotogalerie z koncertu na Kaštanu

Reportáž a fotogalerii na serveru Má hudba z koncertu Majerovek v pražském Kaštanu ve čtvrtek 4. října - vše z dílny Martina Myslivce - si můžete prohlédnout na odkazu http://www.mahudba.cz/reportaze/180-majerovky-v-klubu-kastan/ . Děkujeme, Martine!

projít na článek