Předání výtěžku z dobročinného vánočního bazárku

V hlasování na facebookových stránkách gymnázia studenti rozhodli o tom, že výtěžek dobročinného vánočního bazárku věnuje škola místnímu sdružení, které pracuje se zdravotně postiženými dětmi i dospělými.

projít na článek

Předání Cambridge certifikátů

Předání Cambridge certifikátů a finanční odměny. Dnes proběhlo předání cen všem úspěšným uchazečům o získání Cambridge certifikátů. Jednalo se o studenty třetího a čtvrtého ročníku a certifikáty byly na úrovni B1 a B2. Blahopřejeme.

projít na článek

Rozsvícení vánočního stromku 2023

Obec Vrčeň Vás všechny zve na společnéROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU první adventní neděli 3.prosince 2023 vystoupení: dětí z Mateřské školky , Základní školy a Smíšeného pěveckého sboru Vrčeň malé občerstvení zajištěno (svařák, čaj,...) Plakát ke stažen

projít na článek

Rozsvícení vánočního stromu a bohatší betlém

Rozsvícení vánočního stromu a bohatší betlém mohli návštěvníci vidět na návsi v Touchovicích.

projít na článek

Slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům

Slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům Jazykového gymnázia Pavla Tigrida proběhne v pondělí 5. června 2017 v 15.30 hod. v aule Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava (adresa: 17. listopadu 15, Ostrava-Poruba).

projít na článek

Předání daru organizaci Paprsek

Pořízením přídavného elektrického motoru k invalidním vozíkům a díky projektu Ježíškova vnoučata jsme tento rok udělali radost klientům domovu pro zdravotně postižené Paprsek ve Velkých Opatovicích. Jsme moc rádi, že se splnilo přání klientům, kterým  ten

projít na článek