Předávání pololetního vysvědčení v planetáriu

Dne 29. 1. 2015 žáci 1.E a 3.B navštívili nově otevřené Planetárium Ostrava, kde zhlédli výukové pořady „Cesty energií“ a „Malý třesk v podzemí“. V rámci otevření Experimentária si aktivně vyzkoušeli mnoho zajímavých pokusů souvisejících s astronomií.

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení 2021

Maturitní vysvědčení byla předána v pátek 11. června celkem sedmadvaceti abiturientům z oktávy a 4. ročníku v sále Kulturního domu Beseda v Dačicích. Atmosféra byla slavnostní.

projít na článek

Předávání vysvědčení na ZUŠ Blatná

V letošním roce proběhlo mnoho změn v různých oblastech výuky z důvodu karanténích opatření, vysvědčení však na naší škole bude předáváno tradičně v poslední den školy, tj. 30. 6. dopoledne. Vyzvedávat si je můžete v čase od 8.30 do 12 hodin, nebo po tele

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení našim českolipským absolventům oboru Praktická sestra

Gratulujeme našim českolipským žákyním posledního ročníku Praktické sestřičky k úspěšnému ukončení studia! Dnes jsme jim slavnostně předali jejich maturitní vysvědčení v nádherném prostředí klášterního ambitu Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě. By

projít na článek

NG ve Hvězdárně a planetáriu prof. Františka Nušla

Na všechny třídy nižšího gymnázia čekal během letošního listopadu projektový den ve Hvězdárně a planetáriu prof. Františka Nušla v Jindřichově Hradci. A jak to probíhalo?

projít na článek