100 g Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem, lístky mandlí a celozrnným toustem (7,8) 180,- Einbackener Ziegenkäse mit Hönig-Balsamic Dressing, Rucola Salat und Geschnitten Mandeln und Vollkorntoust Baked goat cheese on honey-balsamic dressing, with rucccola salad, almond leaves and wholemeal toast 100 g Mozzarella s rajčaty, čerstvou bazalkou a celozrnným toustem (7) 120,- Caprese - Mozzarella mit Tomaten und Basilikum und Vollkorntous...
Pšeničné omládky a novinka Startér CL Kdy: 4.10.2023, Kde: Pekařské školicí centrum firmy Pfahnl Backmittel spol. s r.o., Litomyšl; Začátek seminář v 11.00 hodin.
Ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu. Typicky mírně mléčná vůně. Použití pro chleby, běžné pečivo, jemné pečivo a bagety.
Pšeničné omládky i Startér CL je téma týkající se strojní i ruční výroby a zahrnuje původní práci pekařů v moderním pojetí. Zachovává jednoduchost a hovoříme zde o čisté etiketě výrobku. Zahrnuje přírozené přírodní pochody v těstě.
Ti vn mavěj z v s si již v imli, že p r měs ců existuje verze 40.24 včetně již klasick ho starter packu. Teď je již jist , že toto bude na nějakou chv li ust len verze - resp. již nějakou dobu je. Toady nyn pracuje na pohostinstv . Ehm, to znamen , že
projít na článekJak jste si asi ti bystřejší z vás všimli, neobtěžuji se s článkem pro každou novou verzi. Nicméně teď už těch verzí bylo trošičku více. tak jsem si řekl, že ukážu, že pořád žiju. Takže na světě je pár dní 40.15, včetně osvědčeného starter packu od Peride
projít na článek