Přednáška a beseda o práci moderního chemika

Ve středu 20.12.2017 zavítal do auly náš absolvent - vědec, makromolekulární chemik RNDr. Jakub Širc, Ph.D. a velmi poutavě vyprávěl o svojí práci.

projít na článek

Setkání přátel krásné literatury, beseda s mladými tvůrci a ukázky z jejich tvorby

22. července 2021 v 18 hodin proběhne setkání a beseda s absolventy kurzu tvůrčího psaní 2021. Veřejné čtení jejich textů, historek a příběhů. Povídání o literatuře, o literárních tématech, o múzách a o všem ostatním. Přijďte si popovídat. Článek Setkání

projít na článek

Přednáška

Zveme Vás na přednášku Šarmantní násilníci (a násilnice) v práci a jak se před nimi chránit. Bližší info v sekci Vzdělávání.

projít na článek

Pozvánka

Zveme rodiče dětí, které mají nastoupit od září 2024 do základní školy na setkání s řediteli základních škol, kde se dozví informace o zápisu do prvních tříd. Dále bude následovat beseda s dětskou psycholožkou Mgr. Lenkou Bínovou na téma:

projít na článek

Přednáška v knihovně

Přednáška v Městské knihovně v Nymburce 23. září od 15 hodin.

projít na článek

Autogramiáda a beseda s piloty Migů-23 na E-Dayi.

Autogramiáda a beseda s piloty Migů-23 na E-Dayi.Letci Žatec, především bývalí příslušníci 11.slp v Žatci opět zavítají na E-Day, tentokrát s především s výběrem příslušníků pluku, kteří létali na „Bedně“, tedy MiGu-23. Nenechte si ujít jejich vyprávění!

projít na článek