Přednáška a setkání na téma Rosicruciáni v minulosti a dnes v Českých Budějovicích

Vážení přátelé a přívrženci Světla. Žáci Mezinárodní školy Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum vás srdečně zvou na přednášku a setkání na téma Rosicruciáni v minulosti a dnes, která se koná v KD METROPOL v Českých Budějovicích v úterý 8. července v  17 hodin. VSTUP VOLNÝ. Před 400 lety vyšly Rosicruciánské manifesty (Fama Fraternitatis…) Stavba Domu Sancta Spiritus Nové volání Cesta ke světelnému zrození Boha Nový životní postoj v aktuálním dnešku

projít na článek

Nová doba možnost volby rozhovor a služba v Českých Budějovicích

Srdečně vás zveme k rozhovoru a ukázce spirituální praxe rosikruciánů, které se uskuteční v neděli 8.12.2013 od 14:00 v Českých Budějovicích.

projít na článek

Kdo jsou Rosikruciáni České Budějovice

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s přednáškou s názvem Kdo jsou Rosikruciáni, setkání se uskuteční v úterý 20. září 2011 od 19:00 hodin v Domu Kultury Metropol v Českých Budějovicích.

projít na článek

Veřejné přednášky v Českých Budějovicích

Srdečně vás zveme na veřejné přednášky v Českých Budějovicích, které se budou konat ve dnech 3.3, 7.4. a 5.5.2013 v DK METROPOL spol. s r.o., Senovážné náměstí 2.

projít na článek

Český pohár v aquatlonu startuje v Českých Budějovicích

V neděli 10. března startuje Český pohár v Aquatlonu. Seriál, který pořádá Česká triatlonová asociace. Prvním závodem v kombinaci plavání a běhu se uskuteční v Českých Budějovicích.

projít na článek

Český pohár v aquatlonu staruje v Českých Budějovicích

V sobotu 22. února odstartuje v Českých Budějovicích Český pohár v aquatlonu, což je kombinace plavání a běhu. Na jih Čech zamíří i reprezentantka s olympijskými ambicemi Petra Kuříková a zřejmě i bronzová medailistka z MS v zimním triatlonu Šárka Grabmül

projít na článek