Přednáška Jakuba Absolona na konferenci Meet Central Europe 2022 (MCE)

Přednáška Jakuba Absolona na konferenci Meet Central Europe Dne 13. října 2022 se uskutečnila přednáška Jakuba Absolona na konferenci Meet Central Europe 2022 (MCE) v Šamoríně na téma řízení talentů pro projektové manažery v éře hybridní práce. V říjnu 2022 se ve slovenském Šamoríně konala konference Meet Central Europe. Jedním z přednášejících byl Jakub Absolon, ředitel společnosti ASAP-translation. Jeho prezentace s názvem „Řízení talentů pro projektové manažery v éře hybridní práce“ se ponořila do složité dynamiky vyvíjejícího se postpandemického pracoviště. Prostřednictvím svého diskurzu pan Absolon prozkoumal výhody a nevýhody hybridního pracovního modelu. Využil své zkušenosti z překladatelské firmy ASAP-translation s.r.o. jako případovou studii k předvedení změn, kterých jsme byli svědky během pandemie Covid a po ní. Účastníci konference byli také seznámeni se změnou paradigmatu ve strategiích přitahování talentů a jejich udržení. Zatímco předpandemická doba považovala odměňování za hlavní tahák pro potenciální zaměstnance, současná situace je mnohostranná. Podle pana Absolona se podstata hybridní práce stala nepostradatelnou, přičemž mezi profesionály se výrazně preferuje pocit pohody před čistě profesionálními činnostmi. V dnešním klimatu je honba za špičkovými talenty razantnější než kdy jindy a pan Absolon zdůraznil význam identifikace jednotlivců, kteří se jedinečně hodí pro konkrétní podnik. Pan Absolon dále objasnil základní strategie pro výchovu a udržení talentů. Po zahájení přitahování a identifikace vhodných kandidátů je klíčové podporovat jejich růst, poskytovat jim pozorný sluch, věnovat jim náležitý respekt a zajistit bezproblémové hybridní pracovní prostředí. Poznamenal také že podstatou je transparentní politika práce na dálku, která vyžaduje konsensus mezi zaměstnanci. Článek Přednáška Jakuba Absolona na konferenci Meet Central Europe 2022 (MCE) se nejdříve objevil na ASAP-translation.CZ.

projít na článek

6. Narozeniny OC Central v Jablonci nad Nisou kouzelník

Kouzelník a mořská panna v obchodním centru 6. narozeniny OC Central v Jablonci nad Nisou s bohatým programem Přijďte na barmanskou show, kouzelníka, kolo štěstí, taneční vystoupení a také na pravou mořskou pannu.

projít na článek

Křest CD Jakuba Smolíka

Křest CD Jakuba Smolíka v Praze. Příspěvek Křest CD Jakuba Smolíka pochází z Kartářka Helen Stanku

projít na článek

Cadillac BIG Meet 2018

Letošní Cadillac BIG Meet v Rakousku byl opět s českou účastí. Námi renovovaný sanitní vůz, který se na srazu představil poprvé, byl oceněn diváckou cenou. Gratulujeme hrdému majiteli!

projít na článek

Prima Comedy Central startuje. Jak a kde naladit?

Prima Comedy Central již dnes 14.12.2015 v 15:00 hodin a na obrazovky uvede svůj program ...

projít na článek

Prima Comedy Central

Prima Comedy Central  je komediální a zábavní kanál   provozovatele MTV Networks.

projít na článek