Jídlo je nástrojem pro kvalitní život. Pro mnohé je to vášeň a radost, jiní ho vnímají jako problém. Jak ho vnímáme, a jak se stravujeme, se vždy časem objeví v některé zásadní oblasti našeho života – v oblasti našeho zdraví, dostatku energie a chuti do života, na naší kráse i postavě. Jídlo je partnerem zdraví a pomáhá řešit různé nedostatečnosti a disbalance v našem těle. Proto se mu věnují obě medicíny – klasická západní i přírodní východní. Jídlo není jen zdroj kalorií a hmotou pro utišení hladu. Jídlo není jen tématem hubnutí a udržení kil, i když pro mnohé z nás je to téma důležité, a v rámci přednášky se budeme také věnovat udržení kil a hubnutí. Přednáška „Stravování podle ročních období – podzim“ přináší informace o vhodných potravinách a jejich kombinacích pro toto období. Získáte informace, které vám pomohou: zbavit se toxického vztahu k jídlu a některým potravinám. Seznámíte se s přirozenými zákonitostmi ročních období a stravování, které pomáhají k udržení vaší kondice, energie a zdraví. Získáte zajímavé a rychlé recepty na podzimní období. Dozvíte se, jak skladba potravin ovlivňuje vaši výkonnost a emoce. A samozřejmě se dotkneme tématu udržení kil a hubnutí v období podzimu. Stravování podle ročních období vychází z principů přírodní medicíny a je nenásilnou a přirozenou cestou, která vede ke kráse, štěstí i zdraví. Každé roční období nabízí našemu tělu poklady ve formě vhodných a dostupných potravin. Je jen na nás, zda o těchto pokladech něco víme a dokážeme si je ve vhodné a chutné formě dostatečně dopřát. „Osobně propojuji informace západního výživového stylu s východním a vybírám z nich, nejen pro sebe, to nejlepší, co nabízejí.“ Cena: 350 Kč Místo konání: Ozdravné centrum Fuzhi Adresa: Chlumova 260/23, Žižkov Praha 3 Datum: 8.09.2022 - 17:00
Tuto slohovou práci nám zaslal(a) LXKXS. Více slohových prací v útvaru líčení najdete [zde]. Podzim je období, kdy se příroda začíná chystat na zimu, dny jsou kratší, zato noci jsou delší, krásné teplé slunečné dny babího léta střídají sychravé deštivé
Ahoj všem! Podzim se blíží a blíží se i další přednášky. Minulou neděli jste mne mohli vidět v rámci Evolution Festivalu v Praze na Výstavišti a tento týden mne čeká cesta na Moravu do Beskyd :-) Přijměte pozvání na 1. ročník cestovatelského festivalu Ces
projít na článekLidský organismus bývá v zimním období ohrožován nachlazením a dalšími chorobami z chladu a nepřízně počasí. Existují bylinky, které tělo ochrání a zvýší odolnost vůči virům a bacilům. V dalším seriálu o léčivých bylinkách v ročních obdobích odbornice na
projít na článekZdravé stravování by vás mělo přimět naučit se novým způsobům, jak přistupovat k výběru jídla – přidávat více čerstvého ovoce, zeleniny a celozrnné stravy. Zároveň vás naučí odmítat potraviny s vysokým obsahem tuku, soli a cukru. Zdravé stravování zahrnuj
projít na článekKonečně 7. až 9. září začíná sezóna „Bailu“, „ Bílé rosy“. Každým dnem se ochlazuje a vlhkost ve vzduchu kondenzuje na trávě s bílou rosou. Měli byste být pozorní ke svému zdraví a nepředávat tělesné teplo vodě a vzduchu. To znamená, že se nekoupejte v ř
projít na článek