Představení desky Level-TPB tech

28.2.2020 jsme v naší vzorkové prodejně ve Starém Měste představili novou patentovanou pracovní desku se zabudovanou indukcí Level TPB tech. Firma Level 02, a.s. je exkluzivním dodavatelem pro Českou i  Slovenskou Republiku. Deska Level TPB tech je odolná proti nárazu, poškrábání, vysokým i nízkým teplotám. Vyrábí se v 11 barevných odstínech, ze kterých si vybere každý. Na této pracovní desce může být umístěno až 10 indukcí, přesně podle potřeb každého zákazníka. Předchozí Další The post Představení desky Level-TPB tech appeared first on Level 02, a. s..

projít na článek

Vzdělávání ve společnosti Level 02, a.s.

Společnost Level 02, a.s. získala dotaci na základě žádosti o podporu z Operačního programu Zaměstnanost od Ministerstva práce a sociálních věcí. Registrační číslo projektu: CZ.03.1.52/0.0/0.0/16_043/0004600 Prioritní osa:

projít na článek

Slavíme 25 let

V září oslavila firma LEVEL 02, a.s. 25 let od založení společnosti. Děkujeme za vaši přízeň.

projít na článek

Kompaktní desky v kuchyni: užívejte si neotřelý design a výjimečné vlastnosti

Zapomeňte na robustní pracovní desky s tloušťkou 4 cm a nechte se okouzlit atraktivním vzhledem kompaktních desek. Kompaktní desky si v kuchyních získávají čím dál větší oblibu, a to nejen díky designu, ale také výjimečným vlastnostem. The post Kompaktní

projít na článek

Základové desky

Základové desky Dolní Bousov.fusion-gallery-7 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} The post Základové desky appeared first on Svoboda.

projít na článek

Montáž kuchyňské desky - Hodinový manžel Praha

Dobrý den, chtěla bych poptat výměnu kuchyňské desky (tvar do L), instalaci varné desky. Díky, Doba realizace 3 hodiny Šikovný muž - Hodinový manžel Praha

projít na článek