Představení Letní scény Harfa od 19. do 25. srpna 2024

Bláznivé komedie A do pyžam! a Ani o den dýl!, romantická komedie Bosé nohy v parku a stand-up Adély Elbel První poločas rozpadu. To je příští týden na Letní scéně Harfa.

projít na článek

Představení Letní scény Harfa od 26. do 29. srpna 2024

Originální retrokomedie Normální debil 1+2, Simona Stašová v kultovním představení Drobečky z perníku a zábavná show Zdeněk Izer vyndavací, zas tam dací. To je příští týden na Letní scéně Harfa.

projít na článek

Představení Letní scény Harfa od 12. do 18. srpna 2024

Legendární Dívčí válka Františka Ringo Čecha, volné pokračování komedie Blbec k večeři pod názvem Drahá legrace a obhajoba jeskynní ženy Cavewoman. To je příští týden na Letní scéně Harfa.

projít na článek

Představení Letní scény Harfa od 5 do 11. srpna 2024

Jiří Krhut a jeho one man show Varieté Krhut, Ivo Šmoldas a Michaela Kuklová v komedii Všechno je dovoleno a kriminální komedie Rukojmí bez rizika s Václavem Vydrou a Janem Šťastným. To je příští týden na Letní scéně Harfa.

projít na článek

Letná se už zase stane centrem nového cirkusu

Jedenáctý ročník už zavedeného pražského festivalu Letní Letná začíná 17. srpna. Až do 2. září se na Letné představí přední české i světové soubory nového cirkusu. Jako hlavní hvězda přijede jeden z nejúspěšnějších souborů festivalové historie Cirque Trot

projít na článek

Divadelní přehlídka Letní scéna Harfa zve na předpremiéry i programové hity

Terasy Harfa, nový multifunkční prostor na střeše Galerie Harfa v Praze – Libni, se v srpnu stanou dějištěm 9. ročníku divadelní Letní scény Harfa. Jedna z nejúspěšnějších komedií Marca Camolettiho s Leošem Nohou, Lukášem Langmajerem, Lucií Zedníčkovo

projít na článek