Představujeme chovatelské potřeby Zoohit.cz!

Mazlíček potřebuje novou hračku, správné krmení nebo pohodlný pelíšek? Pak zavítejte na Zoohit – ať už máte doma smečku psů, jedno hravé kotě, hejno andulek nebo pár činčil, tady pro ně najdete vše potřebné!

projít na článek

NÁVOD, jak získat Zoohit slevový kupon na každý nákup

Také byste pro své mazlíčky udělali první poslední? Tak začněte tím, že jim pořídíte pamlsky, hračky nebo třeba Zoohit krmivo pro kočky. Zjistěte, jak získat na každý nákup v Zoohit slevu a začněte pečovat a své mazlíčky výhodněji.

projít na článek

Kasa.cz - internetový obchod se vším, co potřebujete

Kam jdete, když potřebujete elektroniku, domácí, zahradnické nebo chovatelské potřeby, příslušenství a další užitečné věci? Přeci na Kasa.cz! Kam ale sahají kořeny našeho oblíbeného obchodu?

projít na článek

Představujeme e-shop EVA.cz + aktuální EVA leták

EVA.cz má vše, co potřebujete na jednom místě. Od domácích spotřebičů, drogerie, přes kancelářské potřeby, až po věci na zahradu a do dílny. Zajímá vás, co všechno EVA nabízí? Odpověď + aktuální EVA leták na tento týden najdete uvnitř článku.

projít na článek

Představujeme programy na klíč: reklamní akce

Aktualizovali jsme pro Vás nabídku programů na klíč a doplňkových služeb, které vedle pronájmu atrakcí tvoří důležitý pilíř našich činností. V dnešním článku představujeme důležitou součást těchto akcí na míru – promo neboli reklamní akce. Pro naše klient

projít na článek

UV flatbed EPSON nově na showroomu Igepa

Představujeme první UV LED plochou signage tiskárnu SureColor SC-V7000 Spolu se společností Epson jsme na našem showroomu poprvé v České republice představili a prezentovali tiskárnu SureColor SC-V7000, první UV LED plochou signage tiskárnu.  Tiskár

projít na článek