Představujeme novinky na MSV 2019 v Brně

Srdečně Vás zveme na 61. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, kde Vám na našem stánku ukážeme možnosti zefektivnění Vašich firemních procesů, optimalizaci výroby a zlepšení řízení informací ve firmě. Dále Vám představíme trendy v digitalizaci s využitím umělé inteligence a samoučících algoritmů, což ve spojení s Vašim ERP systémem přináší skutečnou revoluci do Průmyslu 4.0. Přijměte naše pozvání na 61. Mezinárodní strojírenský veletrh a navštivte naši expozici 001DT v pavilonu A1 od 7.10.-11.10.2019. Vyplňte prosím přiložený formulář a do zprávy nám napište datum, kdy plánujete navštívit náš stánek pro rezervaci času na jednání [contact-form-7] The post Představujeme novinky na MSV 2019 v Brně appeared first on CATHEDRAL.

projít na článek

První místo v regionálním kole YPEF 2019

Ve středu 24. 4. 2019 se na Lesnické a dřevařské fakultě Mendelovy univerzity v Brně konalo regionální kolo lesnické soutěže „Mladí lidé v evropských lesích“.

projít na článek

Jak se staráme o kočičí komando: Představujeme Pet care clinic

Jak se staráme o kočičí komando: Představujeme Pet care clinic Naše kavárna nikdy nespí. Doslova. I když máme pro zákazníky zavřeno, stále je domovem pro 11 členů kočičího komanda. A ty vyžadují stálou pozornost a především péči. A s tou nám v tomto těžké

projít na článek

Ibérica 2019

Ibérica 2019 Již šestnáctý ročník  festivalu iberoamerické kultury Ibérica  proběhl v termínu od 24. do 30. června v Praze a Brně. Jsme hrdí na to, že jsme opět mohli být partnery festivalu, prožít tu úžasnou atmosféru a setkat se spoustou zajímav

projít na článek

Novinky školního roku 2019/2020

Prázdninové měsíce jsou nenávratně za námi a nový školní rok zaťukal na dveře. Pojďme je pootevřít a nahlédnout, co nového přinese.

projít na článek

Jurkovičova vila v Brně

Třetí ročníky navštívily Jurkovičovu vilu v Brně. Dýchla na nás neopakovatelná atmosféra typické architektury Dušana Jurkoviče.

projít na článek