Představujeme profesionála přes nábytek => Möbelix

Hledáte někoho, kdo vám pomůže s výběrem nábytku? Nakoukněte do repertoáru Möbelixu! Kvalitní nábytek, výhodné ceny a usměvaví zaměstnanci. Seznamte se s Möbelix. Co nabízí a jak vypadá aktuální Möbelix leták?

projít na článek

Nábytek levně? Žádný problém!

Zabydlujete se v novém domě? Stěhujete se do nevybaveného bytu? Nebo jen chcete oživit své stávající bydlení a sháníte proto nový levný nábytek? Máme pro vás tipy, jak nakoupit nábytek levně.

projít na článek

Jak platit přes PayPal: Registrace

Nakupování přes internet je dnes tak samozřejmé jako nakupování v obchodech. Pokud ale nakupujete ze zahraničí, můžete se setkat s trochu nevšedními způsoby platby. Z pochopitelných důvodů je totiž zboží třeba platit předem. Jaký způsob je nejbezpečnější?

projít na článek

Představujeme programy na klíč: reklamní akce

Aktualizovali jsme pro Vás nabídku programů na klíč a doplňkových služeb, které vedle pronájmu atrakcí tvoří důležitý pilíř našich činností. V dnešním článku představujeme důležitou součást těchto akcí na míru – promo neboli reklamní akce. Pro naše klient

projít na článek

Děti rostou, nábytek dosloužil? Poradíme, kam zajít

Děti rostou jako z vody a všechno jim je malé? Současný nábytek už nestíhá plnit svou funkci? Nebo prostě jen růžová už není v módě? S tím vám snadno poradíme! Postel nebo pohovka ale nemusí chybět jen dětem. Kam zajít pro nový nábytek a jak při nákupu uš

projít na článek

Hledáte experta na elektroniku? Představujeme CZC!

Občas s výběrem správné techniky všichni potřebujeme poradit. Svěřte se do rukou českému eshopu CZC.cz – najdete zde různou elektroniku od fotoaparátů přes mobilní telefony až po notebooky nebo herní konzole v čele s PlayStation 4.

projít na článek