PŘEDVÁNOČNÍ WROCLAV

Termín: 28. 11. 2023Odjezd v 7.00 od SPŠ, návrat ve večerních hodinách.Kromě historických památek a vyhlášených vánočních trhů navštívíme i ZOO.Přihlášky u Lenky Hruškové – kab. S 215Cena: 550,-Kč/os. na dopravu,vstupné do ZOO 60,- zlotých – bude vybíráno v den zájezdu. Článek PŘEDVÁNOČNÍ WROCLAV se nejdříve objevil na Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace.

projít na článek

Předvánoční Vídeň

Ve čtvrtek 7. 12. se studenti, kteří navštěvují hodiny německé konverzace, spolu s učitelským doprovodem podívali do předvánoční Vídně.

projít na článek

Předvánoční předávání hal LLENTAB

V posledním měsíci loňského roku jsme předali našim zákazníkům téměř desítku nových projektů. Dokončili jsme například víceúčelovou výrobní halu pro společnost CLIA s.r.o. z Dolních Louček v okrese Brno–venkov nebo nezateplený přístřešek v Prostějově pro

projít na článek

Tercie a kvarta v předvánoční Praze

Středa 18. prosince v posledním předvánočním týdnu byla pro žáky tercie a kvarty ve znamení návštěvy Prahy.

projít na článek

Předvánoční Linec

Dne 18. prosince 2018 jsme se my, žáci kvarty, společně s některými žáky ze ZŠ Slavonice vydali na výlet do předvánočního Lince. Z naší školy nám pedagogický dozor zajišťovala paní učitelka S. Nevrklová a R. Kopačková.

projít na článek

Jako špioni na misi?

V předvánoční čas se na našem gymnáziu obvykle konají nejrůznější mimoškolní akce. V prosinci 2016 se německy hovořícím maturantům naskytla výjimečná možnost navštívit Centrum sdílených služeb firmy Siemens v Ostravě. Firma nabízí uplatnění především něme

projít na článek