Přehlídka plemenných koní v Náchodě

Náchodský svaz chovatelů chladnokrevných koní NSCHK pořádal 4.6.2023 již XXX

projít na článek

Najčastejšie polemiky o výžive koní

Cieľom tohto článku je upozorniť na niektoré názory a tvrdenia o výžive koní, ktoré sú rozšírené medzi laickou, ale aj odbornou verejnosťou a konfrontovať ich s odbornými poznatkami, ktoré sú neustále dopĺňané a obnovované.

projít na článek

Premin na Výstavě kůň 2023 v Lysé nad Labem!

Premin na Výstavě kůň 2023! Jubilejní 30. ročník nejstarší středoevropské výstavy koní určené všem příznivcům jezdeckého sportu, vozatajství, drezury, ale i samotného chovu koní a my u toho nesmíme chybět se svým Preminem! Pátek 22. – neděle 24. září 2023

projít na článek

Pohár města Kroměříže 18. 6. 2022

Na letošním ročníku Poháru města Kroměříže Střední hotelovou školu úspěšně reprezentovalo několik žákyň oboru Jezdec a chovatel koní a to pod vedením učitelky odborného výcviku Margity Urbanové.

projít na článek

133. Velká pardubická plná radostí i slz

e 133. ročníku Velké pardubické zvítězil kůň Sacamiro s jezdcem Janem Faltejskem, přičemž závod byl poznamenán vážným incidentem na překážce Taxis, kde došlo k hromadnému pádu koní, způsobujícímu fatální následky pro koně Stuka a zranění jezdce Martina Li

projít na článek

Vzdělávací seminář

CENTRUM REHABILITACE KONÍ V&E ve spolupráci s Preminem si Vás dovoluje pozvat na vzdělávací seminář v sobotu  16. 11. 2019 v Jezdeckém areálu Vasury Kolesa (KLADRUBY NAD LABEM - KOLESA 533 14 Kolesa, Pardubice, Czech Republic).

projít na článek