Přehoz na lůžko do ložnice prostě patří!

Málokdy se podaří, aby všechna povlečení dokonale ladila se závěsy a dalším vybavením ložnice. Přehozem interier sjednotíte a rázem působí upraveně.

projít na článek

Kombinace, která nezklame

Pokoj pro chlapce je po dokončení realizace vybaven římskou roletou k zastínění okna, přehozem na lůžko a samozřejmě nechybí ani polštářky. Prostě osvědčená kombinace, zde ještě doplněná tapetou.

projít na článek

Efektní proměna ložnice s baldachýny a přehozem

Zkosená stěna nad lůžkem je jako stvořená pro textilní dekoraci, tvořící baldachýny podél oken. Původně strohá ložnice působí po dokončení realizace zcela odlišným dojmem.

projít na článek

Atypická okna k podkroví prostě patří

Obytné prostory se zkosenými stěnami jsou vždy výzvou, ať už řešíte jejich zařízení nebo zastínění oken. Tvarovaná atypická okna k podkroví patří a podtrhují kouzlo bydlení pod střechou.

projít na článek

Podporujeme projekt Sociální automobil

Naše společnost podpořila provoz vozového parku v ústavech a zařízeních, která se zaměřují na výchovu a vzdělání, rehabilitaci a integraci zdravotně postižených dětí. Vozový park ústavů, které se o vozíčkáře, postižené a nemocné upoutané na lůžko starají

projít na článek

Proměna ložnice v exotiku tropického Tichomoří

Vždy je udivující síla barev a designu, která dokáže překvapit a dát interieru naprosto odlišný charakter. Přitom jde o jednoduchou obměnu dekorací.

projít na článek