Překvapení pro klienty organizace SANTÉ

Správa organizace SANTÉ, společně s ředitelkou, osobně připravili pro všechny klienty SANTÉ malé pohoštění u příležitosti Mezinárodního dne dětí. Klienti si pochutnali na lineckém cukroví a sněhových pusinkách.

projít na článek

Canisterapie a animoterapie v SANTÉ

​Ve spolupráci s Canisterapii Bohumín zajišťuje organizace SANTÉ pro své klienty pravidelně canisterapii a animoterapii na všech střediscích organizace.

projít na článek

Klientu SANTÉ navštívili Českou televizi, televizní studio Ostrava

V rámci plánovaných aktivit pro klienty, zajistila organizace SANTÉ na měsíc listopad exkurzi v České televizi, televizním studiu Ostrava. Během exkurze navštívili klienti dvě vysílací studia, režijní komplex a digitální střižnu.

projít na článek

O pohár SANTÉ 2022

Dne 25. 10. 2022 organizace SANTÉ – centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb uspořádala již XV. ročník fotbalového turnaje v sálové kopané „O pohár SANTÉ 2022“. Turnaje se zúčastnily týmy z různých zařízení sociálních služeb z celého Moravskos

projít na článek

O pohár SANTÉ 2023

Dne 25. 10. 2023 se uskutečnil již XVI. ročník turnaje v sálové kopané „O pohár SANTÉ 2023“, který každoročně pořádá organizace SANTÉ – centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb. Turnaje se zúčastnily týmy z různých zařízení sociálních služeb z

projít na článek

Podpořte prosím náš projekt " V sedlu koně"

Organizace SANTÉ – centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb Havířov se zapojila do projektu Tesco „Vy rozhodujete, my pomáháme“. Rádi bychom touto cestou zajistili pro naše klienty hipoterapii.

projít na článek