Premium 6 tajemství, jak být lepší než průměrný investor

Na začátek bychom rádi uvedli, že se údaje týkající se průměrného zhodnocení dosahovaného individuálními investory na mezinárodních burzách poměrně výrazně liší. Průměrný výnos amerického indexu S&P 500 zpravidla osciluje kolem 10 % za rok, což však vůbec neznamená, že jej dosahují všichni investoři. Situace je podle všeho zcela opačná. Reálný zprůměrovaný výnos se mimo jiné vlivem přílivu nevzdělaných a impulzivních investorů z fenoménů typu Robinhood a zjednodušeného přístupu na globální trhy obecně pohybuje spíše kolem 4 %! Optimističtější odhady pak hovoří o vyšších jednotkách procent. Což sice pokryje inflaci, ale určitě to není žádná hitparáda. Obecně však platí, že je výnos ve výši 10 % dosažitelný poměrně snadno a lze ho i snadno překonat. Je však nutné stanovit si pevná pravidla a mít skálopevnou disciplínu, což jsou faktory, které např. u zmiňovaných „investorů“ ze skupiny mileniálů poměrně zásadně chybí. Jak se na trzích povznést nad průměr a užívat si nadstandardního zhodnocení? Podívejte se na těchto 6 tajemství, která do svého vlastního obchodování můžete zahrnout třeba hned. Přečtěte si pokračování článku s předplatným PREMIUM. Co získáte: - neomezený přístup k našemu obsahu PREMIUMpředplatné, které vás obohatípouze 39 Kč/měsíc zrušte kdykoliv bez závazků.Chci PREMIUM nyní Už mám předplatné - přihlásit se. The post <small class= premium >Premium</small> <br>6 tajemství, jak být lepší než průměrný investor appeared first on Lord Charles.cz.

projít na článek

Sprchovací hlavice modelů Premium

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium.

projít na článek

Sprchovací hlavice modelů Premium včetně hadice

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium včetně připojovací hadice.

projít na článek

Držák sprchovací hlavice Premium

Držák sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium.

projít na článek

AKCE: Sunar 1, 2, 3, 4, 5 (Complex, Original, Premium) se slevou až 43%

Aktuální nabídka internetového obchodu obsahuje kojeneckou mléčnou výživu Sunar Original, Sunar Premium a Sunar Complex. K dostání je také výživa hypoalergenní (Premium HA). Cena balení 6x500g začíná již na 770 Kč. Dopravné je při nákupu nad 1000 Kč zcela

projít na článek

Nový GSM-GPS Delfín Premium

Uvedli jsme na trh novou verzi oblíbeného GSM Delfín. Díky novým vlastnostem GSM-GPS Delfín Premium je umožněna velmi zajímavá cena měsíčního paušálu nejen pro Českou republiku, ale i pro celou Evropu.

projít na článek