Přenosný bluetooth reproduktor CARCLEVER nový BTS02

Cena: 1 929 Kč Nový přenosný bluetooth reproduktor CARCLEVER BTS02 Vlastnosti: Voděodolný reproduktor stupně krytí IPX5 Podpora: BT5.0, USB, AUX, FM, MIC, TWS, IPX5 Podpora FM rádia, přehrávání z USB Flash disku Hands-free vyřizování hovorů Kryt reproduktoru plast + potah tkaninou Stavový LED indikátor (stav nabíjení/baterie) Podpora asistenta Google a hlasového ovládání Siri Vzdálenost připojení až 10 m Zvuk: Celkový výstupní výkon (RMS) 50 W Reproduktory 3 Ostatní: Masivní madlo pro snadnou manipulaci LED diody RGB osvětlení / vypnuto Vestavěná dobíjecí baterie: 7,4 V 3 600 mAh Li-Ion Doba přehrávání až 4 hodin (při 50% hlasitosti) USB-C nabíjení Doba nabíjení max. 3-5 hodiny Příslušenství: USB nabíjecí kabel, 3,5mm externí kabel (Aux), Vlastnosti: Rozměry: 354 x 144 x 187 mm Hmotnost: 2 470 g Platba zboží: hotově na prodejně,dobírka nebo převodem dopředu.Nelze platit kartou. Možno zaslat na dobírku. Cena: 1929 kč s DPH The post Přenosný bluetooth reproduktor CARCLEVER nový BTS02 appeared first on Autodíly Jedlička.

projít na článek

Kingston XS2000 rychlý přenosný externí disk

Na 6.září 2021 plánuje Kingston představit nový rychlý přenosný externí disk velice malých rozměrů s označením Kingston XS2000, založený na technologii SSD. Využívá rychlosti rozhraní USB 3.2 gen 22 k přenosu mimořádného výkonu kompaktního externí disku.

projít na článek

Tip na dárek: Skvělá káva kdekoliv na cestách

Užijte si šálek kávy kdekoliv a kdykoliv. Pro přenosný kávovar Presso XI není žádné místo příliš šílené! Díky silné baterii a kompaktnímu provedení si můžete užít skvělou kávu kdekoli.

projít na článek

Head Tennis Sensor

Zahrajte si, trénujte a soutěžte s HEAD Tenis senzorem poháněným společností ZEPP, abyste sledovali svůj výkon na kurtu. Začněte s programem PLAY a sledujte každý další úder, ukazující rychlost, rotaci a přesnost zasažení míče, nebo jděte přímo do režimu

projít na článek

Máme nový web

Představujeme vám nový web a logo areálu. Věříme, že se vám bude líbit. Budete zde nacházet aktuality a fotky z různých akcí. Web je napojen na Instagram a Facebook, takže vám už neunikne žádná novinka. Článek Máme nový web se nejdříve objevil na www.area

projít na článek

Na skok do IKEA STUDIA a na nový rok bude nový byt!

The post Na skok do IKEA STUDIA a na nový rok bude nový byt! appeared first on Aupark Hradec Králové.

projít na článek