Přes bahno až k idoši

Jezdec: Luboš Krušina Datum závodu : 4. 11. 2023 Název podniku : Poslední tankování Březhrad Kategorie : Hobby Celkové umístění:  3. místo Na promáčené trati v Březhradě u Hradce Králové jsme si zajeli bahnitý závod. Stav trati se ale neustále vylepšoval až do doby, kdy se dalo říct, že jsme jezdili na ideálním povrchu. Text: Luboš Krušina The post Přes bahno až k idoši appeared first on Region Racing.

projít na článek

Na dně!

Z pod olše u břehu mě pozoruje divočák. Upírá na mne své oči. Bez hnutí na mne civí od doby, co jsem si tu rozložil nádobíčko. Musí tam být už dlouho, minimálně od podzimu, kdy uhynul ve vodě, kde ho lapilo bahno.

projít na článek

Jak se zbavit skvrn od bahna na oblečení?

Barevný podzim, tu svítí sluníčko a najednou začne pršet. Bahno se objevuje a riziko umazání oblečení od bahna roste...

projít na článek

Easy win

Jezdec: Patrik Šponar Datum závodu : 14. 10. 2023 Název podniku : Memoriál Jiřího Doležala Velká Losenice Kategorie : Open Celkové umístění:  1. místo Ukončení sezóny v Losenici se jelo v podstatě na idoši. Nebylo sice úplně teplo, ale i

projít na článek

Do tanečních - co obléknout přes sako?

Chodí vaše dítě do tanečních na lehko ? Pouze v obleku, maximálně se šálou, protože zimní bunda je příliš krátká? Na podzim a přes zimu? Pořiďte mu parku!

projít na článek

LederArt Kožená pánská taška přes rameno černá LA-253 (LA-253)

Cena: 1 490,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: LederArtPraktická kapsa na nošení peněženky a dokladů. Díky dostatečně dlouhému popruhu můžete taštičku nosit křížem přes rameno.

projít na článek