Přesun starého webu

Původní webové stránky můžete shlédnout na adrese: http://old.rajecek-zabreh.cz.

projít na článek

Sběr starého papíru

Během prvního listopadového víkendu proběhl sběr starého papíru. Celkem jsme nasbírali 3 080 kg a získali tak 6 865 Kč. Tak už přemýšlejte, co pěkného si do školy pořídíme . 

projít na článek

Změny na webu

Ahoj všem, již brzy dojde na tomto webu ke změnám. Vzal jsem si web na starost (po technické stránce) a budu se snažit, aby se tento web dal zase do kupy a prezentoval SKK Bohušovice na internetu co nejlépe. Článek Změny na webu se nejdříve objevil na S

projít na článek

Nová sekce na webu Odkazy

Byla vytvořena nová stránka na webu -> Odkazy. Na této stránce budou jak odkazy na oficiální stránky kuželek (kuzelky.cz, apod.), tak také zajímavé odkazy. Článek Nová sekce na webu Odkazy se nejdříve objevil na SKK BOHUŠOVICE nad Ohří.

projít na článek

Ve čtvrtek 7.2. hrajeme v Karlových Varech

Po mnoha letech se opět vracíme - a to navíc v původní čtyřčlenné sestavě - na prkna klubu Paderewski, který se mezitím přestěhoval do Divadla Husovka. Těšíme se na Vás, čekejte všechny takové ty úplně zásadní písně. Aneb jak pěkně píší na klubovém webu:

projít na článek

Novinky 2017 již na našem webu

Všechny novinky, které jsme pro Vás připravovali, už najdete na našem webu, a že jich je opravdu hodně! Podívejte se sami :)

projít na článek