Přesunuli jsme již 1/3 našich serverů

Do našeho nového moderního datacentra ZONER EDC zvládli naši administrátoři za měsíc provozu přemístit celou třetinu našich serverů.

projít na článek

Přesunuli jsme se

Vážení partneři, vážení zákazníci, až nás budete příště hledat, naleznete nás na adrese Bavoryně 227, 267 51 Bavoryně, kam jsme se přesunuli do nových vlastních prostor, ve kterých nyní naleznete jak náš nový sklad, tak kanceláře. Doslova jsme to rozsvíti

projít na článek

S GČP společně až na vrchol

Ve čtvrtek 13.10.2022 jsme pod patronací našeho významného partnera Generali České pojišťovny a.s. ocenili práci našich nejlepších obchodních zástupců. Sešli jsme se v příjemném hotelu Bouda Máma v Peci pod Sněžkou a společně jsme se za významné pomoci la

projít na článek

Údržba DNS serveru

Z technických důvodů aktuálně probíhá údržba DNS serveru. V tomto období se tak nemohou projevovat nové změny v DNS. Po dokončení údržby dojde k aktualizaci a zabezpečení DNS serveru. O průběhu vás budeme  informovat. Omlouváme se za způsobené komplikace.

projít na článek

První webhosting v ČR na Windows Serveru 2016

Jako první webhoster v ČR jsme pro vás na sdíleném webhostingu aktivovali nejnovější verzi Windows Serveru - 2016. Pojďte se podívat, jaké výhody přináší.

projít na článek

Plánovaná odstávka našich www služeb

Dnešní plánovaný výpadek některých služeb z důvodu servisu serveru.

projít na článek