Prevence rakoviny varlat - naučte se samovyšetřovat

Nejčastější nádorové onemocnění u mladých mužů je rakovina varlat. Ročně přibývá v České republice asi 400 nových pacientů s tímto onemocněním. Pro prevenci rakoviny varlat je důležité pravidelné samovyšetřování. Naučte se, jak samovyšetřování správně provádět. Názorného průvodce a řadu užitečných rad naleznete na https://www.loono.cz/samovysetreni.

projít na článek

Naučte svého syna být mužem

Naučte svého syna být mužem, než ho škola a popkultura naučí být ženou. The post Naučte svého syna být mužem first appeared on Citátem.cz.

projít na článek

OVAHELP Centrum pomoci onkologickým pacientům, z.s.

Spolek je podpůrnou pacientskou organizací pro pacienty s onkologickým onemocněním a jejich rodiny. Zaměřuje se na osvětu v oblasti prevence rakoviny a také podporu a pomoc v průběhu nemoci a její léčby. Centrum nabízí také zájmové aktivity, cvičení a pob

projít na článek

Prevence je základ

Prevence je základ, a to platí i u plastových oken. Na fotografiích můžete vidět zrezivělé panty a kování. Ptáte se, co za takovou korozi může? Příliš velká vlhkost v bytě, se kterou se při našich servisech plastových oken setkáváme velmi často. Velmi čas

projít na článek

Prevence, půl zdraví

Jsme hrdým partnerem konference – Prevence, půl zdraví. Jedná se o osvětovou konferenci pro veřejnost na téma přínosu, dostupnosti a kvality preventivní zdravotní péče.

projít na článek

Článek z časopisu Prevence Relaxace pro učitele

V dubnu roku 2015 vyšel v časopise Prevence můj článek na téma Relaxace pro učitele. Píšu v něm o tom, jak správně relaxovat - včetně konkrétních tipů, které jsou nejen pro učitele.

projít na článek