Preventivní hodnocení krajinného rázu CHKO Beskydy

Seznámení s projektem aktualizace stávající studie „Preventivní hodnocení krajinného rázu CHKO Beskydy“, který jsme zpracovávali pro Agenturu ochrany přírody a krajiny ČR. Předmětem díla bylo hodnocení krajinného rázu CHKO Beskydy, rozčlenění území na oblasti a místa krajinného rázu a kategorizace sídel podle zachovalosti urbanistické a architektonické struktury s určením limitů a regulativů dalšího rozvoje obcí z pohledu ochrany přírody a krajiny, resp. zachování krajinného rázu oblasti. Uvedení konkrétních návrhů a doporučení na ochranu krajinného rázu ve formě limitů a regulativů území s návazností na územně plánovací dokumentaci. Studie obsahuje informace, které jsou využitelné v procesu územního plánování, jako jsou Územně analytické podklady obcí – podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území. Problematiku ochrany krajinného rázu řeší zejména sledované jevy č. 17 Oblast krajinného rázu a její charakteristika a č. 18 Místo krajinného rázu a jeho charakteristika. Studie rovněž zahrnuje informace využitelné při stanovení požadavků na plošnou a prostorovou regulaci a podmínky ochrany krajinného rázu pro jednotlivé stupně územně plánovací dokumentace ve smyslu a rozsahu vyhlášky 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti. The post Preventivní hodnocení krajinného rázu CHKO Beskydy appeared first on Ekotoxa.

projít na článek

Udělované stupně (hodnocení)

Při hodnocení rozlišujeme dvě samostatné škály – stupně v Základech šermu a stupně v jednotlivých specializovaných ateliérech. Source

projít na článek

ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO HODNOCENÍ VAKCÍN METODAMI HTA

CFES-pracovni-skupina-pro-hodnoceni-vakcin-metodami-HTA_FINAL_zari-2023-1Stáhnout Článek ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO HODNOCENÍ VAKCÍN METODAMI HTA se nejdříve objevil na Farmakoekonomika.

projít na článek

ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO KOMPLEXNÍ MEDICÍNSKO-EKONOMICKÉ HODNOCENÍ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ   

CFES-pracovni-skupina-pro-komplexni-hodnoceni-ZP-2023-11-14_finStáhnout Článek ČFES PRACOVNÍ SKUPINA PRO KOMPLEXNÍ MEDICÍNSKO-EKONOMICKÉ HODNOCENÍ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ    se nejdříve objevil na Farmakoekonomika.

projít na článek

Praktický lékař, léčba, prevence

KOMPLEXNÍ LÉKAŘSKÁ PÉČE V OBORU VŠEOBECNÉ PRAKTICKÉ LÉKAŘSTVÍ PRAKTICKÝ LÉKAŘ PRO DOSPĚLÉ Praktická medicína – obor všeobecné lékařství pro dospělé Preventivní programy Očkovací programy Léčba biostimulačním laserem (sonda pro povrchovou i hlubokou apl

projít na článek

Seminář kaktualizaci Metodiky zařazování ZUM do ÚK VZP-ZP azměnám vklinicko-ekonomickém hodnocení 22.4.2024

Seminar-VZP-ZP-CFES-2024-04-22-compl-finalStáhnout Článek Seminář k aktualizaci Metodiky zařazování ZUM do ÚK VZP-ZP a změnám v klinicko-ekonomickém hodnocení 22.4.2024 se nejdříve objevil na Farmakoekonomika.

projít na článek