Při cestě na kanáry jsou od soboty 14. listopadu 2020 nutné testy

Vyhláška kanárské vlády o testech při ubytování vyšla v  sobotu  v úředním věstníku a  vstupuje tedy v platnost od soboty 14. listopadu 2020 . O d tohoto dne je nutné při ubytování na Kanárských ostrovech předložit negativní covidový test. 

projít na článek

Antigenní testy pro cesty na Kanáry od 10. prosince 2020 - UPŘESNĚNÍ

Vyhláška upravující vstup vstoupí v platnost zítra, ve čtvrtek  10. prosince 2020 . To znamená, že od zítřka budou  pro vstup na území Kanárské autonomní oblasti povoleny jak PCR testy,  předepsané ústřední španělskou vládou, tak testy na antigeny. Testy

projít na článek

Od 14. září 2020 budou nutné při návratu z Kanárských ostrovů do ČR testy

Jak uvádí na svém webu Ministerstvo z ahraničí České republiky, Kanárské ostrovy jsou od 14. září 2020 zařazeny mezi rizikové oblasti.

projít na článek

Pátek 4. září 2020

A tak se raději rodí blbé a ještě blbější nápady, třeba ten dnešní o testech, které všichni přítomní úředníci i politici na všech podobných schůzích radostně odsouhlasují a nadšeně všude sdílejí. J ako by nevěděli, že není konec června, kdy nějaké testy j

projít na článek

Ubytování, stravování, lékařská péče, pitná voda, placení

Několik praktických rad pro klidnou dovolenou. Kanáry jsou v Evropské unii, ale přesto je nutné znát několik věcí. 

projít na článek

Změna! Na Kanárské ostrovy již jen s antigenním testem, PCR test již nebude nutný

Kanárská vláda rozhodla o uzavření celé autonomní oblasti a zavádí pro cestující povinnost předložit antigenní testy. PCR testy již nejsou nutné. 

projít na článek