Příběh dvou lékárníků.

Tento příběh sahá až do doby, kdy ještě žila moje prababička. Prababička, která milovala svoji rodinu a znala různé byliny a rostliny. Ještě dnes mě hřeje na duši, když rodina vypráví ty nespočetné známé příběhy, které se vážou k jejímu životu. Ještě nikdy se neuskutečnilo rodinné setkání bez toho, aby se něco nepřipomenulo z jejího [] The post Příběh dvou lékárníků. appeared first on Arónie - černý jeřáb - nejzdravější živý plot - WonderHedge - Zázračný plot.

projít na článek

Než jsem tě poznala - Jojo Moyesová

Toto je romantický příběh dvou lidí, kteří nemají nic společného, než jim láska dá k nohám celý svět. Louisa je obyčejná dívka, žije v malém městečku, kde má práci v bistru a přítele. Jednoho dne však bistro zavřou a Louisa si musí najít něco nového. S

projít na článek

Náš příběh

Každý má svůj příběh. My vám chceme vypovědět příběh zvířat, neboť ten je s tím naším propojen. Zvířata s námi sdílejí planetu od nepaměti a člověk se naučil mnohá z nich využívat k obživě, k práci, jako materiál k výrobě nejrůznějších předmětů, k vědecký

projít na článek

Příběh fyziky, která jen funguje

Známe příběh o fyzice, vytvořený pomocí zraku a kontrolovaný zrakem a počtem opakování.  Ten můj, ale i váš -  je o kmitočtovém prostředí fyzické síly zvuku, asi nahradí ten vědecký, ale nevím jak dlouho to bude trvat..

projít na článek

Zlomový býk v Lisabonu, aneb pravdivý příběh o ISO

Text najde na stránkách National Geographic Česko. The post Zlomový býk v Lisabonu, aneb pravdivý příběh o ISO appeared first on Jan Rybář.

projít na článek