Příběh jednoho originálního dárku pro babičku

Začalo to jedním telefonátem od paní Terezy. Ona a její rodina přišli s nápadem, že jako narozeninový dárek pro babičku by rádi vytvořili kolekci fotopláten s portréty všech vnoučat, zasazených do různých ročních období. Neměli přesnou představu a provedení tedy nechali na nás.JaroAtmosféru jara jsme zachytili díky šeříku. Stačilo si odskočil do zahrádky, natrhat pár větviček. Výsledek? Nádherně jarní fotografie!LétoStačily letní šaty, slamák a sklenička osvěžujícího nealko nápoje, a hned byla cítit letní nálada. Ale jako by něco chybělo... A pak nám to došlo. Nafukovací míč! Tím posledním dílkem do puzzle se naše letní fotografie stala dokonalou.PodzimToto roční období představovalo větší výzvu - naším cílem bylo zachytit padající listí, které sice svými barvami vyvolávalo podzimní atmosféru, avšak bylo zcela čerstvé a tak k zemi dopadalo příliš rychle. Nevadí, listí dívka držela v ruce a podzim byl hotov.ZimaNaopak, zima byla jako pohádková dobrodružství. Stačilo nasadit teplou zimní čepici, přehodit přes sebe vestu ozdobenou kožešinou a nasypat trochu kouzelného umělého sněhu. Nejmladší vnučka k tomu přidala radostný úsměv, který dokáže zahřát u srdce.Po nafocení jsme připravili náhledy a rodina si v pohodlí domova vybrala nejlepší záběry pro fotoplátna. Následně jsme ještě upravili vybrané záběry retuší a ořezem na požadovaný rozměr čtvercového plátna. Po schválení výsledných fotografií jsme přešli k tisku a rámování fotopláten. Výsledek byl úchvatný! Babička byla nadšená a její vnoučata teď zdobí její obývací pokoj. The post Příběh jednoho originálního dárku pro babičku appeared first on Užij si focení u Michala Pavláska.

projít na článek

7 nejlepších dárků do 200 Kč

Nechcete moc utrácet za dárky, ale stejně něco koupit musíte? Podívejte se na náš výběr skvělých dárků do 200 korun.

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-23

Od 1.10.2022 mohou zákazníci prodejen TREFA vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Trefa PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Trefě a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-2023

Od 1.10.2022 mohou zákazníci supermarketů Trefa vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Trefa PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Trefě a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu podzim zima

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.10.2020 do 31.3.2021. Pro přehled dárků přejděte do sekce Zákaznický klub. nbsp;

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu jaro léto

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.4.2020 do 30.9.2020. Pro přehled dárků přejděte do sekce Zákaznický klub.

projít na článek