Příběh který se nestal

Nedávno jsem nutně potřeboval na pár dní vypadnout z práce, ale bylo mi jasné, že šéf mi volno jen tak nedá. Naštěstí mě napadlo, že kdybych se začal chovat podivně, šéf by si mohl myslet, že je to z přepracování, a poslat mě domů. Tak jsem se zavěsil pod strop a začal vydávat divné zvuky. Moje kolegyně na mě udiveně zírala a pak se zeptala, co proboha na tom stropě dělám. Vysvětlil jsem jí, že dělám žárovku, aby si šéf myslel, že už mi z přepracování hrabe a pustil mě na pár dní domů. Po několika minutách se šéf skutečně objevil. Chvíli mě sledoval a pak se zeptal: Co to tam sakra děláte? Sdělil jsem mu, že jsem teď žárovka. Usoudil, že jsem očividně přepracovaný a mám si jít na pár dní odpočinout domů. Slezl jsem na zem a odcházel. Moje kolegyně se vydala za mnou. Šéf ji zastavil. A kam jdete vy? No taky domů, přece tady nebudu dělat potmě!The post Příběh který se nestal first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Příběh

The post Příběh first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Můj příběh

Jmenuji se Viktorka a narodila jsem se své mamince Terezce 17.9.2015 ve 12:05hodin v havlíčkobrodské nemocnici a vážila jsem 3120 gramů. Z nemocnice jsem byla propuštěná jako krásné, zdravé miminko. Do svého třetího měsíce jsem se vyvíjela dobře a mamince

projít na článek

Smutný příběh

The post Smutný příběh first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Video-příběh Viktorky

Děkujeme TV Barrandov, že si na nás s maminkou udělala čas a  natočila reportáž. Pokud se na mne chcete podívat i na živo, uvidíte mne v reportáži od 18. minuty zde The post Video-příběh Viktorky first appeared on nadejeproviktorku.cz.

projít na článek

999 : příběh žen z prvního transportu do Osvětimi

Osudy slovenských žen, které byly součástí prvního transportu do koncentračního tábora v Osvětimi. The post 999 : příběh žen z prvního transportu do Osvětimi appeared first on Městská knihovna Králíky.

projít na článek