Příběh Miloše

Tantrická masáž s Ivetou je pro mě způsobem jak se spojit se svojí životní energií, zažít ji, poznat ji. Při prvních masážích šlo především o uvolnění různých fyzických a psychických bloků, bránících volnému proudění energie a jejímu přijetí. Svoji sexualitu jsem vnímal jako syrovou, pudovou záležitost. Ucítit svoji životní energii za těmito bloky bylo náročné a trvalo mi to vždy delší dobu. Postupně se mi ale daří se stále rychleji s touto energií spojovat, podvolovat se ji, užívat si ji. Stává se také jakoby klidnější, zároveň ale i silnější. Je víc o životě než o sexu, sex se stává přirozenou součástí života a v tomto kontextu přestává být tabuizovaný, získává spíš jakousi posvátnost. Cítím se celistvější a vlastně i jistější ve vnějším světě. Situace, které ke mně přicházejí, pro mě přestávají být „katastrofami“, a jsou to prostě jenom problémy k vyřešení, situace k projití, možnosti získat další zkušenosti. Spojení s vnitřní životní energií je pro mě zážitkem přítomného okamžiku. Nějak stále více chápu a uvědomuji si, že právě a pouze na přítomném okamžiku záleží. Být tady a teď, se svojí plnou pozorností, při jakékoliv činnosti, v jakékoliv situaci. Vidím, že být přítomný pro mě není úplně samozřejmé, ztrácím se v myšlenkách, plánech a obavách o budoucnost. Tantrické masáže mi pomáhají si stav přítomnosti „zafixovat“, zapamatovat a tak se k němu snadněji vracet ve svém běžném životě. Iveto děkuji ! Článek Příběh Miloše se nejdříve objevil na Masáže Jasmína Smith.

projít na článek

Živý plot našeho klienta pana Miloše K.

Posílám foto sazenic, které jsem sázel loni v dubnu. Takto vypadá živý plot dlouhý 32 metrů, vysazeno bylo cca 170 sazenic, momentálně má výšku 120 až 160 cm a to byl na konci jeseně sestříhán na 60 cm – a takto vyrostl od začátku jara. ???? Děkuji.s pozd

projít na článek

Náš příběh

Každý má svůj příběh. My vám chceme vypovědět příběh zvířat, neboť ten je s tím naším propojen. Zvířata s námi sdílejí planetu od nepaměti a člověk se naučil mnohá z nich využívat k obživě, k práci, jako materiál k výrobě nejrůznějších předmětů, k vědecký

projít na článek

Příběh fyziky, která jen funguje

Známe příběh o fyzice, vytvořený pomocí zraku a kontrolovaný zrakem a počtem opakování.  Ten můj, ale i váš -  je o kmitočtovém prostředí fyzické síly zvuku, asi nahradí ten vědecký, ale nevím jak dlouho to bude trvat..

projít na článek

Sedmý ročník Milčova kolečka startuje v pondělí 8. května

Již posedmé přijedou ve státní svátek do brněnských Bosonoh kolečkáři z celé republiky, aby si připomenuli památku bosonožského furianta Miloše Hrazdíry a oslavili cyklistická výročí letošního roku.

projít na článek