Příběh našeho statku 2. díl

Dnes je 28. února. Výročí, ke kterému se musím znovu vracet. Už to ale není o vině, o tom co je špatně a co bychom měli udělat jinak. Je to naději, zdraví a cestě.

projít na článek

10 tipů na ubytování na farmě či statku se zvířaty

Chcete si užít ubytování v obklopení přírody a přitom mít kontakt se zvířaty? Vyrazte na víkend nebo klidně celý víkend na farmu či statek a nahlédněte do zákulisí práce na těchto staveních. V tomto článku se zaměříme na nejlepší ubytování na farmě či sta

projít na článek

Den stromů ve Vaněčkově statku

7. 10. 2017 proběhl ve Vaněčkově statku v obci Čelina Den Stromů. Tentokráte jsme za vaší účasti zasadili meruňku. Všem děkujeme za účast a těšíme se na příští rok.  

projít na článek

ČLÁNEK: Opravdový příběh o rivalitě v Pokémon Go, kam až se dá zajít

Tento příběh publikoval PaulKing00 na Redditu. Zdravý začátek Už na začátku hry jsem začal jezdit do práce na kole a posbíral 6 až 7 gymů, které...

projít na článek

Být víc venku, offline, žít!

Potkávat lidi a koukat se jim do očí…Tak to je přesně to, s čím jdeme do nové sezóny i my! A taky jsou to slova Kristýny, která stojí za projektem #zanormalniholky. V lednu nás navštívila na statku a rovnou hupsla do holinek a montérek!

projít na článek

Statek VRANČ

Hledáte ubytování? Hledáte ubytování na Vranovské přehradě? Hledáte ubytování v soukromí? To vše Vám můžeme nabídnout! Vítáme Vás na stránkách statku Vranč. Nabízíme ubytování rodinného typu nedaleko Vranovské přehrady, v rekreační oblasti Bítovska.

projít na článek