Příběh plný dobrodružství

Bylo nebylo růžové království. A bylo čarokrásné až přecházel dech. A z této krajiny pocházel náš růžový princ LILI. O svou zemi se dobře staral, krajanům se dařilo a příroda jen kvetla. Jenže ne všude po světě bylo takhle hezky… Daleko předaleko se začíná množit zlo a krásná princezna, moudrý král a veselá královna se dostanou do úzkých. A tak jim princ LILI vyrazí na pomoc. Podaří se mu díky dobrému srdci a odvaze strastiplnou cestu zdolat? Splní přetěžké úkoly, aby princeznu zachránil? A spřátelí se s moudrým králem? Držíme princovi palce a jsme zvědaví, jak tohle dopadne. Jeho dobrodružství můžete sledovat u nás na Instagramu. Článek Příběh plný dobrodružství se nejdříve objevil na KUTULU.

projít na článek

Tchibo nabídka podzim plný dobrodružství podzimní móda

Kolekce obsahuje dámskou i pánskou módu. V aktuálním sortimentu oblíbeného prodejce naleznete pulovry, trika, roláky, parky, mikiny, bundy, košile, sukně, ponča, halenky, kabáty, džíny, čepice, šály, tašky přes rameno či obuv. Akce prodejce Tchibo Podzim

projít na článek

DÍVKA S VŮNÍ MANGA

Jak vidí svou životní cestu cynický Evropan a jak asijská kněžka lásky? Mohou se vůbec pochopit, když se jejich cesty protnou uprostřed exotických Filipín? A jaká tajemství tvrdošíjně skrývá Rose? Dva pohledy na jeden příběh plný vášně a dobrodružství.

projít na článek

Strážný duch štoly

Snad v každém z nás třímá potřeba dobrodružství. Objevovat, nalézat a někdy i jen náhodou nafotit. To se stalo jednomu z našich čtenářů a Hačmor děkuje, že se tu s vámi o vše podělí. A zajímavé to rozhodně je. Příběh a foto nám poslal p. Vladimír.

projít na článek

KDYŽ JSME SE POTKALI

Když jedna životní cesta končí, jiná začíná. Ale co když ta první tak úplně neskončila? Příběh plný otázek, záhad, napětí a vzrušení... ...

projít na článek

Belis - příběh z mého hotelu, rok 1989

Bernardýn není takový, jakého ho znáte z televize. O tom je tenhle starý příběh, který vás, doufám ,poučí i pobaví. Hotel pro psy už mnoho let neprovozuju, ale na některé pejsky se prostě nedá zapomenout. Snad je vá bude Belískův příběh líbit.

projít na článek