Příběh rodiny kolaboranta

Stefan Hertmans se českým čtenářům představuje už potřetí. Příběh vlámského esesáka a jeho rodiny během německé okupace Belgie zároveň doplňuje řadu románů s tematikou vlámské kolaborace za druhé světové války, které vyšly v českém překladu v uplynulých letech. Vzestup klade důraz na všednost člověka zahleděného do sebe, jehož zločinné jednání má následky pro celou rodinu.

projít na článek

Anatomie komunismu: Skutečný příběh jedné rodiny. Dostupné na https://karolinum.cz/knihy/potucek-anatomie-komunismu-skutecny-pribeh-jedne-rodiny-27219

The post Anatomie komunismu: Skutečný příběh jedné rodiny. Dostupné na https://karolinum.cz/knihy/potucek-anatomie-komunismu-skutecny-pribeh-jedne-rodiny-27219 appeared first on Martin Potůček.

projít na článek

Náš příběh

Každý má svůj příběh. My vám chceme vypovědět příběh zvířat, neboť ten je s tím naším propojen. Zvířata s námi sdílejí planetu od nepaměti a člověk se naučil mnohá z nich využívat k obživě, k práci, jako materiál k výrobě nejrůznějších předmětů, k vědecký

projít na článek

Příběh fyziky, která jen funguje

Známe příběh o fyzice, vytvořený pomocí zraku a kontrolovaný zrakem a počtem opakování.  Ten můj, ale i váš -  je o kmitočtovém prostředí fyzické síly zvuku, asi nahradí ten vědecký, ale nevím jak dlouho to bude trvat..

projít na článek

Aktivní letní dovolená pro rodiny s dětmi ZDARMA!

A protože jsou u nás rodiny s dětmi vřele vítány. Máme pro Vás speciální AKČNÍ CENU - RODINNÝ BALÍČEK, kde jsou až 2 DĚTI do 12 let ZCELA ZDARMA.  The post Aktivní letní dovolená pro rodiny s dětmi ZDARMA! appeared first on Hotel Kamýk.

projít na článek