Příběhy desek AC/DC: 74 Jailbreak

Ve speciální zlaté LP reedici desek AC/DC nevychází pouze studiová a živá alba, ale i rarity jako je EP „'74 Jailbreak“ z roku 1984. Objednávejte na Sparkshopu!

projít na článek

Příběhy desek AC/DC: If You Want Blood Youve Got It

První živé album australských hardrockových legend AC/DC právě vychází ve speciální zlaté LP reedici. Objednávejte na Sparkshopu!

projít na článek

Příběhy desek AC/DC: Live (1992)

Ve speciální zlaté LP reedici klasických alb AC/DC si můžete zakoupit také desku „Live“, záznam vystoupení kapely na festivalu Monsters Of Rock v roce 1991.

projít na článek

Příběhy desek AC/DC: Let There Be Rock

Třetí album AC/DC „Let There Be Rock“ vyšlo mezinárodně 25. července 1977 a je posledním, na kterém je slyšet baskytara Marka Evanse. Nyní si desku můžete objednat na Sparkshopu ve speciální zlaté LP reedici!

projít na článek

Příběhy dřevěných hraček - výstava

Poličské muzeum provoní dřevo v té nejmilejší podobě! Rozehrajte příběhy dřevěných hraček! Dřevěné hračky v sobě ukrývají spoustu příběhů. Příběh stromu, ve kterém rostou, aby mohly být vyřezány, příběhy...

projít na článek

Proč v nás fikční příběhy vzbuzují emoce? Některé žánry to umí mnohem lépe než jiné

Emoce jsou s filmovou zábavou neodmyslitelně spojené Smyšlené příběhy by nás pravděpodobně ani moc nezajímaly, kdybychom při jejich sledování nic výrazného necítili. Jak je ale možné, že nás zjevná fikce tak zasahuje? A dá se říct, kterým dílům se to daří

projít na článek