Přihláška na výstavu 100 žen – 100 miniatur

Vyzýváme vás k účasti v 10. ročníku mezinárodní výstavy „100 žen – 100 miniatur: Řemeslníci a mládež společně pro kulturní dědictví“ („100 women – 100 miniaturs: Artisans and Youth for Heritage”) která je určena řemeslným umělcům a výrobcům, řemeslným spolkům a studentům uměleckých škol (byla založena v roce 2010 za účelem posílení postavení žen a mládeže – pod 30 let věku). 10. ročník výstavy v roce 2023 si klade za cíl vyzvat regionální a mezinárodní vystavovatele, aby do výstavy přihlásili artefakty odrážející tradice a motivy jejich země. Výzva je otevřena do 30. září 2023 a každý vystavovatel musí dodat artefakt o rozměrech 1010 cm zhotovený staro-řemeslnou metodou s tradičním motivem (jednotlivé kategorie: tkaní, plstění, výšivka (ve zlatě), háčkování a krajka, keramika a kombinované techniky). Účast pro zahraniční vystavovatele je bezplatná. Přihláška ke stažení: Identification Form 2023 Pokyny: Rulebook_2023 Kontaktní osoba: Mgr. Tereza Kalkusová Oddělení bilaterální spolupráce/Bilateral Cooperation Unit Ministerstvo kultury České republiky/Ministry of Culture of the Czech Republic Odbor mezinárodních vztahů a EU/International Relations and EU Department + 420 257 085 304; [email protected] Další informace k výstavě je k dispozici na adrese: http://etnomreza.rs/ Plakát k  výstavě:

projít na článek

Přihláška na rekondici

Upozorňujeme, že máme nové přihlášky na rekondici! Staré neplatí!!! Můžete si ji stáhnout zde: ZÁVAZNÁ-PŘIHLÁŠKA-(6).doc (24,5 kB)

projít na článek

Olešnice u RK soutěž 12.8.

pozvánka přihláška děti přihláška dospělí The post Olešnice u RK soutěž 12.8. first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek

Pozvánka na výstavu "MŮJ SVĚT"

Charita Opava ve spolupráci se slzským muzeem v Opavě a Institutem tvůrčí fotografie FPF SU, Vás zvě na výstavu nejlepších snímku 13. ročníku fotosoutěže "MŮJ SVĚT". Výstava je k shlédnutí v prostorách čítárny a kavárny AVION v Českém Těšíně.

projít na článek

Zahájeno přihlašování na XIII. Jarní konferenci

Vážené kolegyně a vážení kolegové, milí zájemci o účast na Jarní konferenci, od dnešního dne (12. 4. 2023) se můžete registrovat na XIII. Jarní konferenci. Více informací a vstup do přihláškového formuláře naleznete na stránce Přihláška. Zde

projít na článek

Právo přednosti (priorita)

Podáním přihlášky užitného vzoru u Úřadu průmyslového vlastnictví vzniká přihlašovateli právo přednosti. Toto právo, vyplývající z mezinárodní smlouvy, musí přihlašovatel dle § 9 zákona uplatnit již v přihlášce průmyslového vlastnictví a současně musí u

projít na článek