Přihlaste se na Podzimní Ambroziády už v červnu!

AKTUÁLNĚ Přihlaste se na Podzimní Ambroziády už v červnu! Letos jsme se rozhodli udělat začátek června ve velké parádě! Nejen akce 1+1 na den dětí, ale i přihlášky na podzimky už teď!O podzimních prázdninách, které jsou 26.10.-30.10.2022 to rozjedeme tradičně v Hradci Králové, Praze a Ratibořicích. Ale POZOR! Nově letos i v OLOMOUCI! Říkali jsme si totiž, že změna je život a víme, že do Olomouce se dostanete pohodlně z Brna i Ostravy.A kdybyste chtěli něco víc než jen klasickou Ambroziádu, rozhodně se přihlaste do Ratibořic na herectví nebo film! Podzimka tam tradičně probíhá v Hereckém muzeu Viktorka Tomáše Magnuska, přímo pod jeho vedením. Spí se v hotelových pokojích, jí se v restauraci a k dispozici je účastníkům i wellness! V emailech najdete na podzimky dokonce i slevový kód, který platí do 15.6., tak bacha, ať nic nezmeškáte!A aby toho na začátku června nebylo málo a těšili jste se na léto s Ambroziádou ještě víc, za pár dnů pro vás máme ještě jednu VEEEELKOU NOVINKU! Tak sledujte facebook, instagram a aktuality na webu Článek Přihlaste se na Podzimní Ambroziády už v červnu! se nejdříve objevil na Umělecká agentura Ambrozia o.p.s..

projít na článek

Podzimní lekce

Podzimní lekce Nordic Walkingu pro seniory už jsou v plném běhu. Abyste nepřišli o žádnou z našich pravidelných lekcí, přinášíme před “podzimní sezonou” shrnutí toho co, kdy a kde..

projít na článek

Rituál Temascal Dvě potní chýše s Jirkou Hokrem v březnu a červnu

termín setkání a potní chýše je nejbližší o víkendu 23. a 24. března 2024. a druhé je na slunovrat 21. 23. 6. přihlášky na obě akce a informace najdete na webu lektora odkaz níže. a pár fotografií z víkendu 23. 25. 6. 2023 : (foto Monika a Ivan) [

projít na článek

HALLOWEEN A PODZIMNÍ VÝZDOBA

Školáci si svůj kout před školou podzimně vyzdobili dýněmi a květiny v truhlících vystřídaly podzimní aranže.

projít na článek

6.10.2018 Podzimní část 15. ročníku kolvětrání

Podzimní část dalšího ročníku kolvětrání se opět blíží. A jako každý rok tuto dobrou akci podporujeme. Projedete se s námi? Příspěvek 6.10.2018 Podzimní část 15. ročníku kolvětrání pochází z Středočeská ovocnářská unie z.s.

projít na článek

Archiv: Majerovky vyjíždějí na podzimní turné

Právě vyrážíme na podzimní turné po moravských a českých klubech ! Tisková zpráva ve formátu .doc je ke stažení zde .

projít na článek