Přijďte k nám pracovat jako veterinární lékařka či lékař

Přijďtě pracovat jako veterinář nebo veterinářka do moderně vybavené kliniky v historickém městě uprostřed krásné přírody! Hledáme na své pracoviště v Jičíně či Nové Pace veterinárního lékaře/lékařku (i absolventa/ku). Jsme malý tým zaměřený na spokojenost zákazníků a poskytování profesionální péče jejich mazlíčkům. Nabízíme samostatnou práci pod dohledem zkušených kolegů v praxi malých zvířat, možnost profesního růstu účastí na odborných seminářích a workshopech a velmi zajímavé finanční ohodnocení. Je možné se domluvit i na poloviční nebo tříčtvrtinový úvazek a pokud nejste z okolí, pomůžeme vám se zajištěním bydlení. Nabízíme: Variabilní pracovní dobuVelmi kompetitivní finanční ohodnocení i pro absolventy!Možnost řešit zajímavé a komplexní případy a podílet se na specializovaných operacíchMožnost specializovat se v oboru vašeho zájmu (podporujeme i odbornou publikační činnost)Širokou škálu moderního diagnostického vybaveníPodpora a vedení zkušenými kolegyZajištění ubytování (v případě potřeby)Práci v malém, ale živém městě uprostřed krásné přírody Českého ráje Co by měl splňovat ideální kandidát: Dokončené vzdělání v oboru Veterinární lékařstvíMotivovaný k práci a profesionálnímu rozvojiKomunikativní, s profesionálním vystupovánímZnalost Anglického jazyka je výhodou Máte zájem? Zašlete své CV na [email protected]. Případně s dotazy neváhejte zavolat na +420 602 555 102 Těší se na vás tým veterinární kliniky Jičín-VET s.r.o.The post Přijďte k nám pracovat jako veterinární lékařka či lékař first appeared on Jičín-VET.

projít na článek

MVDr. Kateřina Slavíčková

Vystudovala veterinární lékařství v Brně a momentálně se věnuje zejména interní medicíně a stomatologii psů a koček. Během svého studia v Brně absolvovala několik praktických stáží včetně praxe v zahraničí. Volný čas ráda tráví v přírodě, sportováním a pé

projít na článek

VetPark hledá nové kolegy!

Nabídka práce pro veterináře, absolventy, ale i veterinární techniky a humánní zdravotní sestry, s možností ubytování, karierního i profesního růstu v dynamické firmě se silným zázemím, pod vedením renomovaných odborníků. Aktuálně přijmeme: Veterinár

projít na článek

Nová lékařka MDDr. Marta Kněžíčková

Rozšiřujeme náš tým o novou lékařku MDDr. Martu Kněžíčkovou. Přejeme jí hodně spokojených pacientů. The post Nová lékařka MDDr. Marta Kněžíčková appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

Nová lékařka MDDr. Markéta Příkazská

Rozšiřujeme náš tým o novou lékařku MDDr. Markétu Příkazskou. Přejeme jí hodně spokojených pacientů. The post Nová lékařka MDDr. Markéta Příkazská appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

Povinnost čipování psů od 1. 1. 2020

POZOR! S platností od 1. ledna 2020 je povinnost každého majitele psa označit identifikačním čipem, jinak pozbývá platnost i očkování proti vzteklině. Aplikaci provádí veterinární lékař.

projít na článek