Příjemné prožití Vánočních svátků

Chtěli bychom prostřednictv m tohoto př spěvku poděkovat v em na im klientům za projevenou důvěru. Jsme velmi r di, že patř te ke komunitě LICITU, kter d ky s le sdružen popt vky a orientaci na trhu dok že klientům vždy poradit a pomoci. Užijte si v nočn sv tky pln radosti, těst a pohody. Do roku 2023 V m ze srdce přejeme hlavně pevn zdrav a spoustu pozitivn energie. Budeme se tě it na... Zdroj

projít na článek

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.

Přejeme Vám i všem Vašim blízkým šťastné a veselé Vánoce, děkujeme Vám za projevenou přízeň v uplynulém roce a do nového roku Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. The post Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a šťastn

projít na článek

PF 2022

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a mnoho osobních i pracovních úspěchů v novém roce 2022. The post PF 2022 first appeared on Zámek Napajedla.

projít na článek

Vánoce 2017

Během vánočních prázdnin neordinujeme, znovu začínáme 3.1.2018 Všem pacientům přejeme poklidné prožití vánočních svátků a těšíme se na shledání v novém roce.

projít na článek

*Pohodové prožití Vánoc*

V době Vánočních svátků od 23.12.2022 do 1.1.2023 máme zavřeno. *Pohodové prožití Vánoc* viz. Karolína Mimrová v Default.

projít na článek

Ordinační doba o Vánocích

Vážení pacienti, dovolujeme si vás informovat, že v době od 19.12.2014 do 4.1.2015 neordinujeme. Ve čtvrtek 18.12. je ordinační doba do 10.00 h. Přejeme příjemné prožití Vánočních svátků a hezký Nový rok.

projít na článek