Přímá cesta ze Sudéty do Podbořan - rozhovor v říjnovém čísle časopisu Folk

Přímá cesta ze Sudéty do Podbořan se jmenuje rozhovor, vedený Vaškem Müllerem.  Najdete ho v říjnovém čísle časopisu Folk , které právě vyšlo.

projít na článek

Přímá cesta od Sudéty do Podbořan.

Na stránkách časopisu Folk byl právě zveřejněn stejnojmenný rozhovor Vaška Müllera. http://www.casopisfolk.cz/rozhovory/rozhovor-linhart_petr1010.htm

projít na článek

Rozhovor v říjnovém čísle magazínu UNI

V říjnovém čísle magazínu UNI vyšel rozsáhlý rozhovor s Ondřejem Bezrem nazvaný Milostné vzpomínky Petra Linharta.  Nyní je dostupný i online.

projít na článek

Profil Autobusu do Podbořan na Radiu Folk

V pořadu Nepřeslechněte je pro Vás připraven profil alba Autobus do Podbořan. Premiéra byla ve středu 15.12., reprízy jsou v pátek 17.12. v 19.00, v sobotu 18.12. v 16.00 a v neděli 19.12. v e 21.00. Radio Folk najdete na stránkách www.radiofolk.cz . Poté

projít na článek

Sudetský kostel v polštině

Péčí polské překladatelky Doroty Dobrew vyšel ve stém čísle krásného polského časopisu Sudety (Poláci tak říkají horám na sever od českých hranic) překlad písničky Sudetský kostel z alba Sudéta. Nahlédnout můžete zde .

projít na článek

V pátek 17. dubna v Táboře

BAOBAB DÍLNA, Pražská 157, 20:00 - sólový recitál, písně ze Sudéty, Autobusu do Podbořan a především z téměř dokončené Rozhledny!

projít na článek