Přímé přenosy bohoslužeb z Aše

Po několikatýdenním testovacím provozu bylo zahájeno oficiální internetové vysílání bohoslužeb on-line  z naší modlitebny v Aši. Od neděle 15. března je tak možné pravidelně sledovat příběhy pro děti, různá zpestření, zamyšlení nad aktuálními tématy a především kázání.

projít na článek

o2 tv sport u Sedlerů

Od počátku dubna u nás můžete sledovat sportovní přenosy na O2 TV SPORT The post o2 tv sport u Sedlerů appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek

Tři konce života

Už přes 40.000 let člověk pohřbívá své mrtvé. Některá náboženství považují narušení těla, narušením   přímé integrity jedince, protože   v těle duše přebývá stále. Západní kultura se pokouší poslední cestu Cháronovou lodí vysvětlit pomocí vědeckého výzkum

projít na článek

Jak si elegantně vyhrnout rukávy košile

Z praktických důvodů je vhodné vyhrnout rukáv při fyzické činnosti, která může čas od času nastat i v kanceláři, a poté při mytí rukou. V parném létě můžeme mít potřebu vyhrnutých rukávů košile při přechodu z klimatizovaného interiéru na přímé slunce.

projít na článek

Progetto di sviluppo Herink: la costruzione continua!

La nostra società PB Costruzioni s.r.o. sta attualmente completando la costruzione delle prime 11 case famigliari, che rientrano nella prima fase del progetto a Herink. Inoltre sono in corso anche i lavori edili delle comunicazioni. Il complesso residenzi

projít na článek