Příměstský tábor Malý lesník

Kapacita je aktuálně naplněna, děkujeme za zájem.Nabízíme volná místa na příměstský tábor Malý lesník. Tábor je zaměřen na lesnictví, myslivost a přírodu.  NáplňPříměstský tábor bude probíhat od pondělí 22.07.2024 do pátku 26.07.2024. Na každý den bude pro děti připraven program zaměřený na les, přírodu a zvěř. Mohou se těšit na aktivity a hry v přírodě, při kterých se naučí, jak se v přírodě správně chovat a co všechno obnáší péče o les. Také si vyzkouší si praktické věci z lesnictví a myslivosti. Dále budeme například vyrábět tematické výrobky z přírodnin. Je naplánován i celodenní výlet. PřihlášeníPřihlásit se mohou děti ve věku od 5 let do 5 třídy. Příměstský tábor je primárně určen pro účastníky kroužku Malý lesník. Budou mít tedy přednost v přihlašování.Přihlášky zasílejte na e-mail [email protected] nebo noste na adresu Tyršova 611, 344 01 Domažlice do naplnění kapacity. CenaCena příměstského tábora je stanovena na 3 000 Kč. PřihláškyPřihlášky zasílejte na níže uvedený e-mail nebo noste na níže uvedenou adresu. přihláška pdf Markéta Skalová +420 733 217 583 [email protected] Tyršova 611, 344 01 Domažlice Článek Příměstský tábor Malý lesník se nejdříve objevil na Domažlické městské lesy.

projít na článek

Příměstský tábor s francouzštinou

JGPT organizuje svůj první příměstský tábor s francouzštinou! Čeká Tě sport, zábava a hry i nenáročná výuka francouzštiny, kterou zvládne každý! Víc se dozvíš zde!

projít na článek

Příměstský tábor Šikulové

12. – 16. 8. 2024Sraz každý den v 8.00 hodin na dětském hřišti před úřadem a končit budeme také tam v 15 hodin. The post Příměstský tábor Šikulové first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Volná místa na kroužek Malý lesník

Kapacita naplněna.Hledáme nové kamarády! Od nového pololetí (od 01.02.2024 do 30.06.2024) budeme mít 2 volná místa v mladší skupině lesnicko myslivecko přírodovědného kroužku Malý lesník. Minimální věk 5 let, maximálně 1. třída.

projít na článek

Příměstský tábor sAnalfabetou

Knihovna Matěje Mikšíčka a Městské muzeum a galerie Dačice pořádají příměstský tábor, který se uskuteční od 7. do 11. srpna 2023. Program tábora je vhodný pro žáky 1.-4. třídy ZŠ (nutnost umět již číst a psát každého účastníka). Přihlášky a více informací

projít na článek

Příměstské tábory pro děti od 4 let.

Vážení rodiče, v důsledku mnoha okolností jsme se rozhodli letos nepořádat příměstské tábory pro děti od 4 let. Nebylo to jednoduché rozhodnutí, protože jsme tu pro vás s nabídkou této služby byli bez přestávky již 24 let. Neznamená to, že se toto rozhodn

projít na článek