Primo™ Credit Token (žeton Primo)

Cenu, kterou za systém Primo zaplatíte určujete sami tím, jak mnoho systém používáte. Náklady tvoří pouze pořízení žetonu Primo s kreditem na 6 měsíců.

projít na článek

Soupravy systému Primo™

K dispozici je více variant souprav Primo, ze kterých si můžete vybrat tu, která je pro váš stroj optimální. Pokud je na vašem stroji již nainstalován Interface Primo a software GoProbe, zvažte prosím možnost použití souprav obsahujících pouze sondy Primo

projít na článek

Co je interface Primo™?

Primo™ Interface zajišťuje komunikaci mezi sondami Primo a řídicím systémem obráběcího stroje. Uchovává také informace o velikosti kreditu.

projít na článek

GoProbe pro Primo™

Software GoProbe pro Primo společnosti Renishaw je softwarový balíček 'vše v jednom', který byl navržen pro systém Primo.

projít na článek

Záruka Primo™ Total Protect

Záruka Primo™ Total Protect vám poskytuje jistotu používání systému Primo bez obav – je chráněný proti neúmyslnému poškození.

projít na článek

Přímo z pece Pizza Giovanni

Pizza Giovanni přímo z pece! Nově v nabídce v prodejnách Trefa České Budějovice Družba a v Borovanech. Rychlý oběd nebo večeře – to je Pizza Giovanni přímo z pece! Denně pro vás pečeme tyto pizzy: Margarita, Sýrová, Klasik, Salámová nebo Mexicana. Cena 1

projít na článek