Princ Hyacint a Milá malá princezna

Docela legrační pohádka o tom, jak člověk si často nevidí na špičku nosu a pokud je dostatečně bohatý, ani jeho nejbližší okolí mu moc nepomůže. Zdarma ke stažení i poslechu. Princ Hyacint je proklet komicky velkým nosem, o kterém všichni předstírají, že je normální. Když se zamiluje do princezny s malým nosem, unese mu ji čaroděj a princ se vydává na výpravu za její záchranou, přičemž si cestou konečně uvědomí pravdu o svém nose. Podaří se mu získat dívku i plastiku nosu? Poslechněte si veselou audio pohádku zdarma na našich webových stránkách a zjistěte to! Utečte do světa kouzel s naší bezplatnou audio pohádkou Princ Hyacint a milá malá princezna. Tento nadčasový příběh plný kouzel a romantiky vás přenese do vzdáleného království, kde je možné všechno. Sledujte cestu prince Hyacinta, který se narodil s tak velkým nosem, že si ani on sám neuvědomuje, že není úplně běžný, a vydává se zachránit svou milovanou princeznu před zlým čarodějem. Cestou objevuje sílu sebepřijetí a lásky k sobě samému a to, jak může vést k opravdovému štěstí. Tento klasický příběh s živými popisy a nezapomenutelnými postavami zaujme děti i dospělé. Pohodlně se tedy usaďte a nechte našeho vypravěče, aby vás provedl podivuhodným světem prince Hyacinta a milé malé princezny. Nenechte si ujít toto nezapomenutelné dobrodružství, které je k dispozici zdarma výhradně na našich webových stránkách. Stáhněte si jej nyní a ponořte se do tohoto kouzelného příběhu!The post Princ Hyacint a Milá malá princezna first appeared on Zvukové knihy.cz.

projít na článek

Princ

Za devatero horami, devatero řekami, devatero lesy a devatero poli, žil jeden krásný princ a ten to měl všude pěkně zkurveně daleko! The post Princ first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Princezna

The post Princezna first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Milá dieto

The post Milá dieto first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Profesionální taneční fotograf Martina Root

Fotografie, které žijí pohybem. Pro více informací a rezervace termínu focení nás kontaktujte na email: [email protected] tel. +420 605 765 101 Objednejte kvalitní taneční fotografie z vystoupení od profesionálního fotografa. Labutí jezero Choreograf

projít na článek

Kuchyňská linka

Malá, používaná, ale funkční kuchyně. Je nutné odmontovat a odvézt (proto malá cena, při rychlém jednání možné jít s cenou dolů).

projít na článek