Připravili jsme nový výlet pro botaniky a milovníky přírody Gran Canaria

Vyslyšeli jsme přání mnoha botanických nadšenců, kteří každoročně, většinou na jaře nebo na podzim, přijíždějí na   ná š ostrov Gran Canaria, aby blíže poznali místní přírodu plnou endemických druhů .

projít na článek

V únoru se na Gran Canaria konají cyklistické závody

Ve spor tovním  kalendáři  ostrova Gran Canaria se v únoru 2018 objevil nový cyklistický závod. Koná se pod názvem  EPIC GRAN CANARIA   a jeho součástí je i noční závod v Maspalomas.

projít na článek

Na pláži Melenara na Gran Canaria bylo vráceno do moře šest zachráněných želv

Celkem padesát mořských želv dorazilo  v roce 2016 do Centra pro ochranu přírody a její obnovu na ostrově Gran Canaria.  Nejvíce poraněných želv bylo nalezeno v pobřežních vodách Gran Canaria, čtyři jsou z vod poblíž ostrova El Hierro a tři od La Gomera. 

projít na článek

Největší přehrada, pomerančové a banánové údolí, barevné skály a přístav Mogán

Tento výlet je určený především pro milovníky přírody, hor a nespoutané přírody. N a své si přijdou i fandové botaniky a geologie. N adšeni budou ti, kteří chtějí objevovat nepoznané a podívat se do míst, kam vjede jen osobní vůz. 

projít na článek

Střecha Gran Canaria a originální grankanárské vinařství

Šestihodinový výlet! Pico de Las Nieves je skutečná střecha ostrova Gran Canaria, nejvýše položený bod (1.949 mnm) s krásným výhledem na jih a západ Gran Canaria včetně pohledů na nejvyšší horu Španělska na sousedním ostrově Tenerife. Město San Bartolomé,

projít na článek

Nová letecká spojení na Gran Canaria

Zimní sezóna začala, zájem turistů o Gran Canaria trvale roste a na to samozřejmě reagují letecké společnosti. Na letiště Gran Canaria bude tuto zimu nově létat 18 linek. 

projít na článek