Přípravné středisko Cambridge English

Na Cambridge zkoušky připravujeme studenty již řadu let. A proto je nám ctí, že jsme byli zařazeni mezi OFICIÁLNÍ PŘÍPRAVNÁ STŘEDISKA CAMBRIDGE ENGLISH.Za poslední akademický rok se nám podařilo připravit více než 30 kandidátů na Cambridge English Qualifications, za což jsme si zasloužili CERTIFIKÁT pro jedno z nejcennějších přípravných center.Více o samotných zkouškách se dozvíte tady:Cambridge zkoušky pro dospělé.Cambridge zkoušky pro děti a mládež.  Otevřete si dveře k lepší budoucnosti! Naši lektoři s vámi půjdou krok za krokem k úspěšnému zvládnutí významných a uznávaných testů. Článek Přípravné středisko Cambridge English se nejdříve objevil na Jazyková škola MAGIC ENGLISH.

projít na článek

Cambridge zkoušky 10.12.2022

Cambridge zkoušky 10.12.2022 Pokus pětice našich studentů úspěšně složit Cambridge zkoušky v jazykovém centru VŠP Jihlava.

projít na článek

Předání Cambridge certifikátů

Předání Cambridge certifikátů a finanční odměny. Dnes proběhlo předání cen všem úspěšným uchazečům o získání Cambridge certifikátů. Jednalo se o studenty třetího a čtvrtého ročníku a certifikáty byly na úrovni B1 a B2. Blahopřejeme.

projít na článek

Cambridge zkoušky

Na Seznamovák přijede přímo vedoucí Britského centra UP pan Martin Štěrba, který povede přednášku o Cambridge zkouškách a jazykových možnostech na UP. :-)

projít na článek

Přednášky k jazykovým zkouškám z anglického jazyka

Na přelomu měsíce září a října připravila sekce anglického jazyka ve spolupráci s Jazykovou školou Cloverleaf pro studenty naší školy přednášky k jazykovým zkouškám Cambridge English. Cílem přednášek bylo zaměřit se na jazykové zkoušky PET, FCE a CAE, neb

projít na článek

Workshop na téma Implementace metody ZuZu English do ŠVP

ZuZu English Education, z.s. pod záštitou Místního akčního plánu vzdělávání pro ORP Tišnov zve ředitele a učitele mateřských a základních škol na workshop s tématem Implementace metody ZuZu English do ŠVP. Kdy: ve čtvrtek 31.5.2018 od 9.00 do 11.00 pro m

projít na článek