Přišel čas vysadit zázračné starověké antibiotikum. Zachránilo mnoho životů, my na něj bohužel zapomněli

Jako bylinku ji hojně využívali již ve středověkém Římě. Věděli jste však, že využití šalvěje zdaleka není pouze v kuchyni? Jde o zázračné antibiotikum, které zachránilo mnoho životů. Čas na jeho vysazení je právě nyní.

projít na článek

Na tento zdravotní zázrak jsme zapomněli. Přitom u nás roste a našim předkům zachraňoval životy

S největší pravděpodobností jste o tomto stromu a jeho ovoci v životě neslyšeli. Oskeruše přitom roste u nás v Čechách, a její plody jsou považovány za zdravou superpotravinu. Prý ji k nám dovezli staří Římané. Vzácná rostlina je nabitá živinami a vitamín

projít na článek

Tyto rostliny máte na zahradě a vůbec netušíte o jejich zázračné moci. Ničí záněty silou antibiotik

Žijeme v době, kdy léčit každý problém antibiotiky je takřka samozřejmé. Přesto to tak být nemusí. Na pomoc přichází příroda a zázraky v ní obsažené. Některé z nich dokonce máte na svých zahradách a vůbec netušíte o jejich zázračné moci.

projít na článek

Jak konzervativní Spolu objevilo kvóty, aby zachránilo Vondru

Strach ze silných kandidátů je začátkem konce silných uskupení

projít na článek

Přípravek proti vypadávání vlasů

Slábnutí a následné vypadávání vlasů postihuje v dnešním uspěchaném světě stále větší počet lidí.  U mužů i žen to je nešvar, který nás velmi obtěžuje a kterým se nikdy příliš rádi nechlubíme. Bohužel je tento problém na veřejnosti velice dobře vidět. Co

projít na článek

Přišel mi mailem zajímavý dotaz

Čas od času se stane, že se mě kontaktuje mailem některý z čtenářů s nějaký dotazem nebo připomínkou k tématu některého z článků. Pokud vím, tak odpovím, když nevím, tak... The post Přišel mi mailem zajímavý dotaz appeared first on ZBLOg.CZ.

projít na článek