PŘÍSLUŠENSTVÍ

Automaty značky Korinto lze velmi vhodně a chytře doplnit řadou příslušenství. Využít se dají podstavce z kvalitního materiálu, moduly pro kelímky, jež usnadní práci, moduly pro bezhotovostní platbu, předehřívač šálků či zásobník na tekuté mléko. Výhodou předehřátého šálku je to, že zákazníkovi dopřeje teplou a lahodnou kávu po dlouhou dobu. Příslušenství Korinto je přehledně popsáno níže. 960753 podstavec bez výbavy 960751 podstavec s výbavou (zásobníky tekutých a pevných odpadů) 960752 podstavec se super výbavou (zásobníky tekutých a pevných odpadů, zásobník na kelímky, cukr a míchátka) 960754 odkládací deska na podstavec 960772 modul na kelímky960773modul na kelímky 960770 modul pro bezhotovostní pl. systém + nebo validátor960774modul pro bezhotovostní systém ZIP + nebo validátor 960790 předehřívač šálků počet polic: 2 kapacita 1 police: 40 šálků na espresso nebo 24 šálků na cappuccino 961450 zásobník na tekuté mléko k verzi espresso Příspěvek PŘÍSLUŠENSTVÍ pochází z ATE Company

projít na článek

Nové příslušenství pro minibagr minipodkop 80 cm

Nové příslušenství pro minibagr minipodkop 80 cm Pořídili jsme nové příslušenství pro minibagr minipodkop 80 cm The post Nové příslušenství pro minibagr - minipodkop 80 cm first appeared on Kvalitní ploty a oplocení Olomouc a okolí.

projít na článek

Příslušenství

Seznam příslušenství, doplňujícího systém aditivní výroby AM250 společnosti Renishaw.

projít na článek

Příslušenství pro měření

Pro nastavení, vyrovnání a používání vašeho laserového měřicího systému XL-80 je k dispozici celá řada optického příslušenství.

projít na článek

Příslušenství pro Ramanovu spektroskopii

Společnost Renishaw nabízí široký sortiment příslušenství pro usnadnění analýzy vzorků a řízení jejich polohy a prostředí.

projít na článek

Čaje, káva ale i užitečné příslušenství za skvělé ceny je tu pro vás

Už dlouho přemýšlíte nad tím, že si rozšíříte zásobu kvalitních sypaných čajů o další druhy? Neznáte ale žádný specializovaný obchod, který by vám ty nejlepší druhy mohl nabídnout? Čajová zahrada, jehož široká nabídka chutných čajů i kávy vás zaručeně zau

projít na článek