Příspěvky na zdravotnické pomůcky

ZPMV (211) Zdravotnické pomůcky pro dospělé Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra (211) přispívá až 500 Kč na zdravotnické pomůcky nehrazené z veřejného zdravotního pojištění, které se používají např. při rekonvalescenci jako prevence dalších úrazů nebo je využijí lidé s postižením. A samozřejmě také starší lidé se sníženou pohyblivostí či orientací. toaletní židle a vozíky sprchovací židle a vozíky sedačky a lehátka do vany sedačky a stoličky do sprchy madla k uchycení na zeď WC nebo koupelny protiskluzové podložky do vany Pro více informací k podání žádosti klikněte zde The post Příspěvky na zdravotnické pomůcky appeared first on sivak.cz.

projít na článek

Přehled používaných učebnic SOŠS 2023/2024

 Učebnice a pomůcky 1. ročník SOC  146 kB  pdf  Učebnice a pomůcky 1. ročník VES  146 kB  pdf  Učebnice a pomůcky 2. ročník  145 kB  pdf  Učebnice a pomůcky 3. ročník  144 kB  pdf  Učebnice a pomůcky 4. ročník  147 kB  pdf

projít na článek

První pacienti dostali ePoukaz. SÚKL pokračuje v rozvoji eReceptu elektronickým poukazem na zdravotnické prostředky

Státní ústav pro kontrolu léčiv 1. května 2022 spustil novou funkcionalitu eReceptu – elektronický poukaz na zdravotnické prostředky. Zdravotničtí pracovníci začali ePoukaz používat krátce po jeho uvedení do provozu i přesto, že tato služba je dobrovolná.

projít na článek

Sešity a pomůcky ZŠ 2023/2024

       Sešity a pomůcky 2. stupeň ZŠ  92 kB  pdf          

projít na článek

Nepoužitelné léky vracejte do lékárny

Pro likvidaci odevzdávejte do lékárny pouze nepoužitelné léky. Doplňky stravy, kosmetika, obvazový materiál nebo zdravotnické pomůcky patří podle materiálu do směsného nebo tříděného odpadu nebo sběrného dvora. Použité stříkačky a jehly odevzdávejte lékař

projít na článek

Nové příspěvky ve fotogalerii

Rozšířili jsme pro Vás fotogalerii. Podívejte se na nové ukázky naší práce. Fotogalerii můžete otevřít zde. The post Nové příspěvky ve fotogalerii first appeared on EKOLSERVIS s.r.o..

projít na článek