Přístavba tělocvičny, Třinec

Aktuálně nás můžete vidět v Třinci, kde se ve spolupráci s generálním dodavatelem díla společností IPS Třinec, a.s. podílíme na výstavbě novostavby sportovní tělocvičny pro místní třinecké gymnázium. Sportovní hala gymnázia je o celkové zastavěné ploše 1058 m² o základních rozměrech 24,33 x 43,50 m a vnitřní světlou užitkovou výškou v hale rovnou 8,12 m. V rámci naší realizace provádíme kompletní výrobu, dodávku a montáž ocelového nosného skeletu tělocvičny, kompletní fasádní sendvičové opláštění, střešní nosný trapézový plech a v poslední řadě zámečnické a klempířské konstrukce haly. Tak nám držte palce, ať se dílo podaří. Váš FEMONT OPAVA s.r.o. Příspěvek Přístavba tělocvičny, Třinec pochází z FEMONT OPAVA s.r.o.

projít na článek

STATICKÝ POSUDEK SLOUPU ŽELEZOBETONOVÁ PŘÍHRADA Třinec

STATICKÝ POSUDEK ŽELEZOBETONOVÉHO SLOUPU NA NOVÉ ZATÍŽENÍ JEŘÁBY AREÁL TŘINEC TŽ, a.s. VE SPOLUPRÁCI IDEA StatiCa, SAS TŘINEC, a.s.

projít na článek

Nová moderní přístavba

Nová moderní přístavba Caffé 11Naší snahou bylo za každou cenu zachovat charisma historické budovy. Původní stavby jsou vždycky zdrojem atmosféry, která vylepší každý nový prostor svou historií a šarmem. Vytvořili jsme pro Vás jeden velký, moderní a útuln

projít na článek

ROZVODNA VVN T4 TŘINEC AREÁL TŽ. a.s.

REALIZAČNÍ DOKUMENTACE A VÝROBNÍ DOKUMENTACE ŽELEZOBETONOVÝCH KONSTRUKCÍ (CCA 70t BETONÁŘSKÉ VÝZTUŽE) V TECHNOLOGII BÍLÁ VANA VÝROBNÍ DOKUMENTACE OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ OCELOVÉ HALY0220 STATICKÝ POSUDEK ZALOŽENÍ STAVBY VÝSTAVBA NOVÉ ROZVODNY VVN T4

projít na článek

ZAKLÁDAČ ZPH AREÁL TŽ, a.s.

VÝROBNÍ DOKUMENTACE VYBRANÝCH OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ ZAKLÁDAČ ZPH AREÁL TŽ, a.s TŘINEC

projít na článek

Nabídka pronájmu tělocvičny

Škola nabízí pronájem tělocvičen v odpoledních hodinách. V současné době jsou volné termíny v pondělí a pátek. V případě zájmu o bližší informace pište, prosím, na e-mail [email protected].

projít na článek